12:07, 17 Iulie 2014 publicat în Lifestyle

Cartea pe care ar trebui s-o citeasca orice femeie inainte de a stabili relatii.
In cartea "Femei inteligente, relatii sanatoase", publicata la editura For you, Augusto Cury prezinta o analiza fantastica a femeii, a emotiilor ei, a relatiilor, temerilor, nazuintelor si dorintelor ei. Autorul identifica paisprezece tipuri de femei, intre care: tipul analitic, contemplativ, impulsiv, dependent, autoritar, analizand latura pozitiva si latura negativa a fiecarui comportament.

Cury afirma ca fiecare femeie se poate transforma, printr-o autodefinire si o reflectie echilibrata, lasand deoparte sentimentul de vinovatie si auto-pedepsirea si recuperandu-si stima de sine si sanatatea emotionala. Cartea abordeaza si alte teme foarte prezente in universul feminin, precum gelozia, teama de a pierde, excesul de munca si tiparele tiranice de frumusete.

Citeste si:
15 Inele de logodnă cu diamante și pietre prețioase: pentru fiecare...
15 Inele de logodnă cu...

Femeile vor cunoaste legile fundamentale ale relatiilor sanatoase si greselile capitale ale unei relatii nesanatoase si vor invata sa-si transforme atitudinile, prin autocontrolul gandurilor si al emotiilor.

La sfarsitul fiecarui capitol, Cury le ofera barbatilor cateva fraze-sfaturi, care ii vor face sa reflecteze asupra femeilor din viata lor (iubite, sotii, fiice, mame, prietene…) pentru ca, impreuna, sa construiasca o poveste de dragoste curata si inteligenta.

Citeste si:
Top 5 cărți cărți de ficțiune pe care să nu le ratezi la...
Top 5 cărți cărți de ficțiune...

Autor: Augusto Cury

Carte aparuta la Editura For You si disponibila pe elefant.ro


Foto homepage: Femeie inteligenta, Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri