3 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 48 share-uri

Cand Billy fratele ei a murit in mod neasteptat si apoi a inceput sa ii vorbeasca din viata de apoi, Annie Kagan si-a schimbat in mod radical modul de a vedea lumea.

Foto: Shutterstock.com; dimensiune, moarte

4. Pacatul si pedeapsa sunt concepte umane. Este prea multa tevatura pe Pamant cu privire la ceea

ce ar putea sa te astepte in Viata de Apoi. Sa faci greseli pe Pamant face parte din viata aici. Daca ar fi fost sa fim perfecti, desigur ca nimeni nu ar fi ajuns acolo.

5. Si nici viata pe Pamant nu este o pedeapsa. Desigur, suferim multe dureri trecand prin viata, dar nu pentru ca ai fi facut ceva ca sa meriti asa ceva. Durerea este doar parte din experienta umana, la fel ca naturala precum respiratia sau modul cum circula sangele prin vasele de sange.

6. Nu exista "Ziua Judecatii" atunci cand mori

Atunci cand iti revezi viata, iti vezi drumul pe care l-ai ales si pe cele pe care nu le-ai ales. Vezi unde te-ai comportat cu genialitate si unde ai fi putut face mai bine dar nu simti un sentiment de judecata cu privire la alegerile tale. Dupa ce mori intelegi ca de fapt ai trait o viata minunata, chiar si in partile sale dificile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

7. Te bucuri ca arati asa cum arati. Nu te intereseaza cum arati si nu ai pretentii si nici eforturi ca sa arati altfel. Radiezi, ceea ce este fara efort.

8. Dragostea nu este ca pe Pamant.

Acolo nu esti iubit pentru ceea ce faci, pentru cum arati sau cat esti de faimos sau cati bani ai. Nu e de parca ieri te iubeam si azi nu te mai iubesc. Acolo, dragostea este cu adevarat neconditionata. Acolo, indiferent de cum ti-ai trait viata, esti iubit

Idee articol via https://thespiritscience.net

Iti recomandam si:

Teorie revolutionara: Nu exista moarte!

Micul print - intre poveste si mit

Dialogul genial dintre Einstein si Tagore: Textul pe care trebuie sa-l citesti!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri