3 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 48 share-uri

Cand Billy fratele ei a murit in mod neasteptat si apoi a inceput sa ii vorbeasca din viata de apoi, Annie Kagan si-a schimbat in mod radical modul de a vedea lumea.

Timp de 10 ani fusese o cantareata de succes la New York, mai apoi a hotarit sa se retraga in cautarea unei vieti mai spirituale si mai linistite si a inceput sa scrie muzica, impreuna cu Brian Keane castigator al unor premii Grammy si Emmy. Viata ei a luat insa o turnura spectaculoasa dupa moartea fratelui sau…
Cand Billy fratele ei mai in varsta a murit in mod neasteptat si apoi a inceput sa ii vorbeasca din viata de apoi, Annie Kagan si-a schimbat in mod radical viata. A scris cartea „Cum fratele meu mi-a demonstrat ca exista Viata de apoi”.

La inceput, Annie a crezt ca pur si simplu, poate a innebunit. Dar nu era deloc asa. Fratele ei care ii vorbea din alta existenta, ii dadea tot mai multe dovezi care sa o ajute sa inteleaga ca acest lucru este posibil.

Fie ca faceti parte din categoria scepticilor sau nu… Iata o noua perspectiva asupra mortii pe care o releva Billy, prin sora sa Annie Kagan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Probabil, astfel de intamplari au facut tot timpul parte din existenta pe Pamant si fara indoiala ca inca se mai intampla astfel de fenomene. In Grecia Antica, acesti mesageri erau considerati calatori intre cele doua lumi care aveau o functie foarte importanta. Filosoful grec Heraclit spunea ca „ei au grija de cei in viata si de cei in nefiinta”. Aithalides, este unul dintre acesti "calatori inter doua lumi", despre care se relata in jurul anului 600 i.Hr.

Acesta este un scurt fragment din cartea lui Annie Kagan, care exprima 'impresiile lui Billy din lumea cealalta":

  • "Desigur, este multa durere in viata, dar nu pentru ca ai fi facut ceva ca sa o meriti, si acesta este un alt secret pentru tine, draga mea sora, durerea este doar parte a existentei umane, la fel de naturala ca respiratia sau vederea sau sangele care iti curge prin vene. Durerea este parte a vietii pe Pamant si asa ca nu ii mai da atat de multa atentie. Dar recunosc ca si eu insumi nu am fost prea impacat cu suferinta. Si cum stiu toate astea? Sincer, nu stiu de unde stiu. Din senin cunosc acum o sumedenie de lucruri pe care nu le stiam atunci cand eram in viata. Cand te nasti, cand apari, acea aparitie iti da si o anume amnezie. Unul dintre lucrurile pe care le facem atunci cand suntem in viata este incercarea de a ne aminti lucruri uitate. Aici insa, este un alt fel de intelegere. Si ce izbavire este aceasta…"

Foto: Shutterstock.com; viata, moarte, dimensiune, univers

Leagăn pentru toată copilăria Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

8 curiozitati despre moarte

1. Primul lucru pe care il simti este o stare de beatitudine

Imediat ce mori iesi din corpul tau si intri intr-o camera a vindecarii. Luminile din acea camera sterg toate suferintele pe care le-ai simtit pe parcursul intregii vieti la nivel fizic, mintal sau emotional. In mai putin de o nanosecunda, toata durerea ta se spulbera.

2. Continui sa te simti tu insuti.

Chiar daca nu mai ai corpul tau, tot te simti un individ. De fapt, te simti cu mult mai profund tu insuti, decat atunci cand erai in viata, pentru ca acum exista o foarte mare presiune si influenta din partea celorlalti astfel incat ajungi sa te indepartezi de ceea ce esti tu in esenta.

3. Lumina are anumite trasaturi

In viata de apoi, razele de lumina au anumite calitati cum ar fi intelepciune, blandete, compasiune, inteligenta. Lumina face vizibil ceea ce eset invizibil pe pamant, natura Divina a tuturor lucrurilor.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Foto hoempage: Shutterstock.com; dimensiune, viata, moarte, spirit


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri