11 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 53 share-uri

Chiar daca la o prima vedere durerea pare ilogica, nedreapta si fara sens, o rana care iti acapareaza sufletul si nu te lasa sa mai respiri, ca orice lucru pe lumea aceasta, durerea are un sens. Descopera cum ne poate ajuta durerea, chiar daca nu ne-o dorim niciodata, in evolutia noastra ca fiinte umane!

18. Durerea te poate invata ca esti in controlul experientei tale. Daca anticipezi sau te temi de durere, nu vei face decat sa iti fie si mai rau. Daca iti spui ca durerea nu este mai puternica decat tine, vei fi mai bine. Daca iti spui tie ca durerea este doar o senzatie puternica, asa va si deveni.

19. Durerea deschide chiar si cea mai dura inima.

20. Durerea te lasa sa stii unde sunt ranile tale. Toti avem inimi sensibile, chiar daca suntem constienti sau nu de acest lucru. Putem incerca sa le acoperim sau sa ne protejam, insa inimile noastre simt durere si primesc rani. Aceste rani ne aduc durere, insa sunt si o oportunitate de a crea vindecarea.

21. A simti durere este mai bine decat a nu simti nimic.

22. Durerea te invata valoarea sacrificiului. A renunta la ceva care iti este drag deoarece altceva este mai important pentru tine este una din marile calitati umane si cheia implinirii, a prieteniei si a iubirii. Sacrificiul si durerea sunt conectate una la cealalta; fara durere, sacrificiul nu ar avea niciun un sens.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

23. Durerea cauzeaza schimbare si nu exista schimbare fara durere.

24. Durerea dragostei creeaza oportunitatea de a fi vindecat de dragoste.

25. Durerea aduce oportunitatea de a triumfa asupra milei fata de tine insuti.

26. Placerea te amorteste, insa durerea te trezeste. In trezirea continua a vietii, durerea este ceasul de alarma.

27. Durerea iti permite sa iti confrunti frica. Cu fiecare experienta dureroasa, ai oportunitatea de a actiona asupra fricii tale. Daca poti indura durerea, ce poate fi atat de rau in legatura cu lucrul de care te temi?

28. A indura durerea construieste virtuozitatea.

29. Durerea te conecteaza la unele dintre cele mai marete fiinte care au existat vreodata. Iisus nu ar fi putut deveni Hristos fara durerea crucificarii. Am o mare admiratie pentru Ioana D’Arc, Mansur al Hallaj, Noor Inayat Khan si pentru multi altii care au suferit durerea si suferinta pentru convingerile lor. Iar daca fiecare durere pe care o experimentez ma aduce mai aproape de aceste fiinte, atunci merita.

Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

SURSA: www.iam-u.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri