5 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Digital Divas este un eveniment anual care premiaza cele mai bune site-uri si bloguri pentru femei. Editia 2014 a avut loc pe 3 iunie, la Palatul Ghika. Printre speakeri au fost Loredana Groza, Vicki Nicola, fashion blogger, Maurice Munteanu, Fashion Editor Elle & blogger, Radu F. Constantinescu, blogger.

Garbo.ro a castigat locul 1 la categoria Best Women Websites!

Garbo este cel mai bun site pentru femei!

Garbo.ro a castigat locul 1 la categoria Best Women Websites in cadrul galei Digital Divas 2014. Acest eveniment premiaza in fiecare an cele mai bune site-uri si bloguri dedicate femeilor. Juriul format din Mirela Bucovicean - Molecule F, Radu Ionescu - Kinecto, Alex Negrea - Spada, Vlad Popovici - Kubis, Stefania Kadia - Republika Interactive, Gabriel Nedelea - Sunshine Digital, Marius Deak - Green Pixel a analizat site-urile nominalizate si a decis ca Garbo indeplineste cel mai bine cerintele femeilor.

Este un premiu extrem de important pentru noi, inseamna ca reusim sa va fim prietene in calatoria spre armonie si implinire, ca va suntem alaturi pe drumul spre echilibrul intre spiritualite, natura, psihologie si viata in societate: frumusete, lifestyle, cariera. Iar asta ne umple inima de bucurie. Va multumim ca sunteti langa noi si ca in fiecare zi adaugam impreuna cate o pagina in ghidul pentru o viata implinita!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Istoria Garbo

Garbo s-a nascut in ianuarie 2007, ca un proiect dedicat unei nise putin exploatate la momentul respectiv: femei care cauta implinirea profesionala sau personala, femei care au interese dificil de punctat de revistele dedicate lor.

Am cautat initial sa imbinam articolele despre cariera, familie si dezvoltare personala. Ne-am dat seama ca am strans o comunitate frumoasa de femei destepte si interesante, asa ca un an mai tarziu v-am oferit si forumul pentru a putea discuta mai usor. In 2010 am inceput sa atingem subiecte noi, despre retete culinare si despre educatia, sanatatea si cresterea copiilor prin integrarea a doua proiecte dragi noua: Delly.ro si Kidz.ro.

In 2011 am introdus sectiunile de Social si Cultura pentru ca articolele dedicate evenimentelor socio-politice si feminismului deveneau tot mai numeroase si aveau nevoie de o casuta a lor.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Garbo.ro s-a metamorfozat de-a lungul timpului, iar acest moment din viata proiectului este cel mai bine descris de slogan: Ghid pentru o viata implinita.

Aboneaza-te si tu la Garbo.ro ca sa te bucuri in fiecare zi de cele mai bune informatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri