4 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 36 share-uri

…spusa in Iunie de Iunia.

Primul meu gand e sa ma intreb cine cumpara flori cand e intr-un tren in mijlocul muntilor. Apoi ma intreb de cat timp sat batranica in picioare acolo, cu cele doua buchete, de cate ore, de cate trenuri, de cate zile. Apoi ochii mei intalnesc ochii ei si, inima mi se opreste pentru ce pare a fi un minut. Nu sunt capabila sa exprim ceea ce simt in acel moment. Tot ce stiu este ca trebuie sa cumpar flori de la aceasta faptura firava, orice s-ar intampla Pana sa gasesc banii, trenul se pune deja in miscare, dar am suficient timp sa iau florile, sa-I dau mai multe monede decat ceruse, sis a-I vad lacrimile curgand pe obraji, in timp ce ne indepartam de ea. Mana ei pe inima ei, mana mea pe inima mea… si nu pot crede cata fericire poate produce un astfel de gest ambelor parti. Fata ei stralucitoare, iar eu simt ca am aripi.

Cand ma asez inapoi in scaun, cu florile in poala, incep sa deschid buchetul. Uitandu-se la mine cu un aer cunoscator, Silviu ma intreaba: <>. Avusese acelasi gand. <>, spune. Astfel ca incepe sa distribuie florile doamnelor din tren, aducand zambete neincrezatoare, multumiri profunde si bucurie pura celor din spatiul devenit acum un Tren Curcubeu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Minute mai tarziu, doua doamne ne abordeaza. <>, spun ele. <>."

* Extras din cartea Prin lume, spre mine – Un jurnal al devenirii de Iunia Pasca

Puteti achizitiona cartea din libraria online Elefant.ro

Iar pe Iunia o gasiti si pe Facebook

dar si pe site-ul ei: https://www.iunia.ro

Iunia Pasca a scris un articol in care ne-a vorbit despre ea, publicat in Dosarul Scrisoare catre mine

Citeste Scrisoarea pe care a scris-o Iunia de acum, catre Iunia din trecut: Cheia vietii e sa fii TU

Fotografiile din interior fac parte din colectia personala a Iuniei

Foto fr si main: By Galyna Andrushko /Shutterstock
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri