Aceasta este o colectie cu urari de Paste speciale, sensibile si pline de emotie, care speram sa va bucure sufletul si sa va inspire. Paste Fericit, cititoarelor si cititorilor noastri!

8. Pastele este o Sarbatoare minunata, pe care iti doresc sa o petereci alaturi de toti oamenii care sunt importanti pentru tine! Bucura-te astazi de familie, de prieteni, de masa imbelsugata si ai incredere in Sacrificiul Divin. Paste fericit!

Foto: Shutterstock.com; iepuras de Paste, iepuras

9. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

10. Pastele este bine-cuvantarea Domnului pentru intreaga Lume. Este modul prin care El ne-a spus ca iubirea, sacrificiul, speranta sunt cea mai de pret avutie. Fie ca invatatura Invierii si Sarbatoarea Pastelui sa iti inunde sufletul!

11. Fie ca cele mai ardente dorinte ale tale sa se intrupeze, fie ca fericirea pe care Iisus Hristos a adus-o in vietile noastre sa o traiesti zi de zi. Fie ca cei dragi sa iti fie aproape cu dragoste si veselie, fie ca iepurasul sa iti aduca cele mai frumoase daruri, iar Primavara, cele mai frumoase zambete! Paste Fericit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

12. Sper sa ai un Paste binecuvantat, alaturi de toti oamenii pe care ii iubesti. Fie ca zambetul sa nu iti dispara niciodata de pe chip, iar speranta sa fie acolo, in inima ta, in orice clipa. Ai incredere in Maretia Divina! Hristos a Inviat!

13. Fie ca toate darurile si bucuriile acestui anotimp glorios sa fie ale tale! Paste fericit!

14. Este minunat sa vezi semnele Pastelui si ale primaverii. Este minunat sa cunosti bucuria pe care ne-o aduce ziua de azi, si este minunat sa am pe cineva care inseamna atat de mult pentru mine! Iti urez din suflet un Paste fericit!

15. Sa te protejeze ingerii, tristetea sa o uiti, bunastarea sa te inconjoarea, si Dumnezeu sa iti binecuvanteze fiecare pas si fiecare bataie de inima! Hristos a Inviat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri