Aceasta este o colectie cu urari de Paste speciale, sensibile si pline de emotie, care speram sa va bucure sufletul si sa va inspire. Paste Fericit, cititoarelor si cititorilor noastri!

1. Fie ca aceasta Duminica de Paste sa iti inspire speranta, fericire, prosperitate si abundenta! Ai incredere in bunatatea Divina, ai incredere in gratia si frumusetea ce cuprinde intreaga Lume, odata cu Invierea Domnului! Paste Fericit!


2.
Pastele ne da speranta pentru fiecare zi pe care o traim pe acest Pamant! Pastele ne aminteste despre sacrificiul suprem pe care l-a savarsit Fiul Domnului, din iubire pentru oameni. Cauta in sufletul tau, bunatatea aceea pe care a sadit-o in adancul nostru, existenta lui Iisus! Iti doresc un Paste Fericit!

3. Celebreaza fiecare zi, ca si cand aceasta ar fi o zi sfanta a Invierii! Celebreaza viata ta si a celor pe care ii iubesti. Fie ca acest Paste sa va aduca mai aproape, sa va faca mai calzi si mai luminosi! Hristos a Inviat!

Foto: Shutterstock.com; Paste, oua, lalele, decor de Paste

4. Pastele ne aduce Speranta pentru maine. Asa cum iernii ii urmeaza primavara, la fel se infiripa si in sufletele noastre bucuria de a trai. Inimile noastre se bucura si celebreaza Invierea! Fie ca fiecare zi ce o triesti sa fie asa de frumoasa ca aceasta! Paste Fericit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp… Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi...

5. IUBIRE! Lumina! Speranta! Echilibru! Aceasta Sarbatoare minunata ne invata in fiecare an… Rostirea. Rostirea celor mai frumoase cuvinte din lume. Acele cuvinte care ne fac mai buni, mai luminosi… Sa lasam Lumina Invierii sa ne inunde sufletele. Paste Fericit!

6. Florile care infloresc si pasarile care canta suav imi soptesc ca Pastele e aici. Hristos a Inviat! Iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu bucurie!

7. Dumnezeu sa va ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

Foto homepage: Shutterstock.com; Paste, oua, decor de Paste


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri