1 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Cine sunt Puterile si Carionii, aceste fiinte misterioase care au puteri foarte mari si ne sunt alaturi atunci cand avem nevoie?

Ce sunt Carrionii?

O alta categorie aparte de ingeri pe care Sylvia Browne o descrie pe www.spiritnow.com este cea a Carrionilor (Carrions), cel de-al saselea tip de ingeri. Conform autoarei, acesti ingeri au rolul de a duce cu ei entitatile intunecate atunci cand mor. Ei sunt cei care fac curatenie pe pamant in urma lor si se asigura ca entitatile intunecate nu mai exista aici. Aceasta este unica misiune a acestor ingeri si cea mai de pret. Nimeni altcineva nu a fost investit cu aceasta putere speciala, nimanui altcuiva nu ii este permis sa atinga entitatile intunecate.

Pe pamant, dar si pe lumea cealalta Carrionii ne protejeaza impotriva entitatilor intunecate. Conform Sylviei Browne, acesti ingeri au anumite particularitati. Printre acestea mentionam ca totemul lor specific este corbul, piatra caracteristica – opalul, iar elementul reprezentativ – vantul, un simbol al sarcinii care le-a fost atribuita.

Autoarea ne confirma in cadrul aceluiasi articol ca putem chema in ajutorul nostru mai multe tipuri de ingeri, dar nu si acesti ingeri. “Carrionii nu sunt pentru noi, carionii exista pentru alt scop”. Nu ne este ingaduit sa ii chemam in ajutorul nostru deoarece fiintele umane sunt considerate a fi entitati albe, iar Carrionii vin pe pamant doar pentru entitatile intunecate.

Cu toate acestea, exista o situatie exceptie in care putem cere ajutorul unui Carrion: atunci cand suntem inconjurati de o entitate intunecata si acest inger ne poate ajuta asigurandu-ne protectia si tinand la distanta entitatea. “In cazul in care chemi un Carrion, acesta nu va veni la tine, ci va raspunde entitatii intunecate care a fost cumva atrasa de tine”, mentioneaza Sylvia Browne.

“ Carrionii, cea de-a sasea categorie de ingeri, cara cu ei entitatile intunecate atunci cand mor. Ei sunt frumosi, nu fiintele gnomice si intunecare portretizate in filme. Entitatile intunecate sunt cele care s-au separat de Dumnezeu la inceputul creatiei”. (p. 66, Sylvia Browne - Book of Angels).”

 

Foto Inger, Cer intunecat via Shutterstock

Nota! Acest articol se bazeaza pe informatiile furnizate de Silvia Browne in publicatia www.spiritnow.com, dar si in cartea Book of Angels.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri