7 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Descopera in functie de ziua in care te-ai nascut, care este secretul miraculos al zilei tale de nastere si ce fel de iubiri iti sunt harazite in viata!

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Sambata – Secretul Metalului

Detii unul din secretele dintotdeauna ale vietii. Se spune despre metal ca este insasi respiratia vietii. Dur, rece, plin de energie, capabil sa dea caldura vietii prin duritatea sa, metalul este asociat adesea cu durerea. Durerea nu este neaparat o emotie negativa, ci una cat se poate de omeneasca, venind la pachet cu abilitatea de a lasa in urma lucrurile care nu vor mai fi niciodata la fel. Dupa durere, vine detasamentul, vine acceptarea, vine linistea, vine serenitatea. Metalul ca element distinctiv al personalitatii tale te face sa fii o persoana distanta, demna, rece in aparenta, insa calda in interior. Esti o persoana energica, ambitioasa si reusesti in ceea ce iti propui. In ciuda faptului ca pari o persoana puternica, ai tendinta de a suferi mult in interiorul tau. Metalul aduce in viata ta iubiri prin intermediul carora vei invata cine si cum esti cu adevarat si care sunt realele valori care conteaza in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Duminica – Secretul Spiritului (Akasha)

Foto Iubire, Inima, Suflet_Shutterstock

Akasha este spiritul vietii, acel superelement care uneste toate celelalte elemente si le insufla viata. Este secretul suprem al vietii, acel ceva interior care te face sa percepi celelalte secrete ale vietii. Akasha este insasi scanteia vietii, forta primara careia ii spunem adesea “suflet”. Akasha ca parte distincta a fiintei tale iti aduce optimism, dragoste de viata si abilitatea de a trai si a iubi intens, din suflet. Akasha te face sa fii sensibila, emotiva, perceptiva la ceea ce se intampla in jurul tau. Akasha iti da si dorinta de a face bine in lume si de a o schimba intr-un loc mai bun. Iti place sa te implici in diverse activitati care te fac sa simti ca ai un cuvant de spus in evolutia lumii. Akasha aduce in viata ta iubiri fulger, iubiri patimase sau iubiri socante, iubiri prin care vei schimba perceptia lumii asupra unui anumit lucru.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri