7 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Descopera in functie de ziua in care te-ai nascut, care este secretul miraculos al zilei tale de nastere si ce fel de iubiri iti sunt harazite in viata!

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Luni - Secretul Pamantului

Detii unul din secretele de baza ale vietii. Ne nastem din pamant si in pamant ne ducem. Pamantul este stabilitate, intelepciune, cunoastere, prosperitate. Pamantul reprezinta totodata fertilitate, crestere, dezvoltare, este insasi inima vietii. Pamantul este stabilitate, este intelepciune, cunoastere, crestere, fertilitate, prosperitate. Este insasi inima vietii. Pamantul este de factura feminina. Pamantul ca trasatura distinctiva a personalitatii tale te face sa fii stabila, echilibrata, carismatica, bine ancorata in realitatea si cu mult simt practic. Esti legata de familie careia ii esti foarte dedicata. Iubesti si admiri frumosul, iti place arta, tot ceea ce iti incanta simturile si iti procura senzatii deosebite. Pamantul aduce in viata ta lucruri frumoase si iubiri pamantesti, posibile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Foto Cele cinci elemente_Shutterstock

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Marti – Secretul Apei

Detii unul din secretele necesare vietii. Fara de apa, viata nu ar putea exista. Apa este inceput, suflet, emotie, intuitie, fluiditate, curgere, miscare. Apa aduce cu ea potenta, curatare, vindecare si simbolizeaza totodata subconstientul. Apa este atingere, subtilitate, iubire. Apa este un element de factura feminina. Apa ca element distinctiv al personalitatii tale te face sa fii flexibila, plina de intuitie si sa te adaptezi cu usurinta situatiilor. Ai harul de a te modela in functie de circumstante, dar si de a-i modela pe ceilalti prin atingerea ta delicata si cuvantul tau curgator. Apa aduce in viata ta multa emotie, dar si iubiri din care vei avea ce invata.

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Miercuri – Secretul Aerului

Detii unul din secretele eterne ale vietii. Aerul este dinamism, miscare, comunicare, energie. Aduce cu sine noutatea, prospetimea, inteligenta, ideile, inspiratia si imaginatia. Aerul simbolizeaza mintea, intelectul, forta, posibilitatile, puterea vizualizarii, libertatea. Aerul reprezinta cunoasterea si visurile. Aerul este un element masculin prin esenta sa. Aerul ca trasatura distinctiva a personalitatii tale te face sa fii independenta, efervescenta, plina de inspiratie, originalitate si farmec. Ai un fel aparte de a fi care ii vrajeste cu usurinta pe ceilalti, insa si o fire rebela care doar aparent poate fi dominata. Iubesti libertatea si dreptatea mai mult decat orice pe lume. Aerul aduca in viata ta pasiune si experienta, dar si iubiri care te vor transforma si te vor eleva spiritual.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Foto homepage: Iubire adevarata_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri