12:10, 7 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle

Descopera in functie de ziua in care te-ai nascut, care este secretul miraculos al zilei tale de nastere si ce fel de iubiri iti sunt harazite in viata!

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Luni - Secretul Pamantului

Detii unul din secretele de baza ale vietii. Ne nastem din pamant si in pamant ne ducem. Pamantul este stabilitate, intelepciune, cunoastere, prosperitate. Pamantul reprezinta totodata fertilitate, crestere, dezvoltare, este insasi inima vietii. Pamantul este stabilitate, este intelepciune, cunoastere, crestere, fertilitate, prosperitate. Este insasi inima vietii. Pamantul este de factura feminina. Pamantul ca trasatura distinctiva a personalitatii tale te face sa fii stabila, echilibrata, carismatica, bine ancorata in realitatea si cu mult simt practic. Esti legata de familie careia ii esti foarte dedicata. Iubesti si admiri frumosul, iti place arta, tot ceea ce iti incanta simturile si iti procura senzatii deosebite. Pamantul aduce in viata ta lucruri frumoase si iubiri pamantesti, posibile.

Foto Cele cinci elemente_Shutterstock

Citeste si:
5 Suplimente naturiste care tratează TUSEA
5 Suplimente naturiste care...

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Marti – Secretul Apei

Detii unul din secretele necesare vietii. Fara de apa, viata nu ar putea exista. Apa este inceput, suflet, emotie, intuitie, fluiditate, curgere, miscare. Apa aduce cu ea potenta, curatare, vindecare si simbolizeaza totodata subconstientul. Apa este atingere, subtilitate, iubire. Apa este un element de factura feminina. Apa ca element distinctiv al personalitatii tale te face sa fii flexibila, plina de intuitie si sa te adaptezi cu usurinta situatiilor. Ai harul de a te modela in functie de circumstante, dar si de a-i modela pe ceilalti prin atingerea ta delicata si cuvantul tau curgator. Apa aduce in viata ta multa emotie, dar si iubiri din care vei avea ce invata.

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Miercuri – Secretul Aerului

Detii unul din secretele eterne ale vietii. Aerul este dinamism, miscare, comunicare, energie. Aduce cu sine noutatea, prospetimea, inteligenta, ideile, inspiratia si imaginatia. Aerul simbolizeaza mintea, intelectul, forta, posibilitatile, puterea vizualizarii, libertatea. Aerul reprezinta cunoasterea si visurile. Aerul este un element masculin prin esenta sa. Aerul ca trasatura distinctiva a personalitatii tale te face sa fii independenta, efervescenta, plina de inspiratie, originalitate si farmec. Ai un fel aparte de a fi care ii vrajeste cu usurinta pe ceilalti, insa si o fire rebela care doar aparent poate fi dominata. Iubesti libertatea si dreptatea mai mult decat orice pe lume. Aerul aduca in viata ta pasiune si experienta, dar si iubiri care te vor transforma si te vor eleva spiritual.

Citeste si:
Desigual celebrează autenticitatea și orașul Tokyo în noua colecție...
Desigual celebrează...

Foto homepage: Iubire adevarata_Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri