7 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Descopera in functie de ziua in care te-ai nascut, care este secretul miraculos al zilei tale de nastere si ce fel de iubiri iti sunt harazite in viata!

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Joi – Secretul Luminii

Detii unul din secretele active si esentiale ale vietii. Lumina este caldura, este transformare, este schimbare. Ea aduce cu sine creativitate, motivatie, vointa. In forma ei cea mai puternica – focul, lumina este senzualitate, purificare, distrugere si renastere deopotriva. Lumina este un element feminin, focul un element masculin. Lumina ca trasatura distinctiva a personalitatii tale te face sa fii o persoana deschisa, calda, receptiva, capabila de a se darui celorlalti. Creativitatea ta este una debordanta, iar senzualitatea – unul din punctele forte ale felului tau de a fi. Partea ascunsa a personalitatii tale este pasiunea. Ai o vointa puternica pe care o tii tainuita si nu o expui celorlalti decat in situatii limite. Aerul aduce in viata ta iubiri mari care iti vor marca existenta si iti vor grabi evolutia spirituala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Foto Suflete Pereche_Shutterstock

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Vineri – Secretul Lemnului

Detii unul din secretele stabile ale vietii. Lemnul este crestere, echilibru (fizic si emotional), renastere si reinnoire. El presupune totodata flexibilitate, adaptabilitate, elasticitate, capacitatea de a supravietui. Lemnul sugereaza totodata si abundenta, dar si idealism. Lemnul coordoneaza sunetul si viziunea, iar emotia negativa cel mai des asociata acestui element este mania. La polul opus, emotiile pozitive asociate acestui element sunt rabdarea, generozitatea. Lemnul ca element distinctiv al personalitatii tale te face sa fii o persoana puternica, rezistenta, capabila de a supravietui chiar si celor mai dificile situatii ale vietii. Cazi, te impiedici, suferi, strangi din dinti, dar te ridici la un moment dat si mergi inainte cu fruntea sus, crezand in continuare in idealul tau. Lemnul aduce in viata ta iubiri trainice, durabile care vor fi punctul tau de sprijin in aceasta viata.

Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri