Uneori, sa ajungi la birou se poate dovedi o adevarata aventura, in Bucuresti! Daca exista o scoala buna de Zen, atunci Capitala e cel mai nimerit loc. In fiecare zi trebuie sa iti exersezi, din toate punctele de vedere rabdarea si intelegerea fata de oameni.

7. Nu asculta muzica la telefon in mijloacele de transport in comun. De asemenea, nu da volumul maxim in casti! Pentru ceilalti nu se va auzi decat un fasait deranjant, foarte neplacut.

8. E de la sine inteles?...  Nu vorbi tare in public.

9. Nu iti asuma dreptul de proprietate pentru ceva ce nu iti apartine.

10. Vara este recomandat un dus dimineata…

11. Da-ti telefonul pe silentios sau si mai bine, inchide-l atunci cand esti la un spectacol, la film sau la alt eveniment.

Pe STRADA

12. Nu iesi la bustul gol pe strada! Exista personae care sub pretextul caldurii toropitoare nu vor deloc sa ne scuteasca de privelisti… nu tocmai placute.

13. Nu vrem sa vedem lenjerie intima in public! – pentru cine iubeste pantalonii cu talia foarte joasa.

14. Strange in urma catelului scos la plimbare. Din pacate, aceasta regula de bun-simt nu prea este cunoscuta in Romania, motiv pentru care trotuarele, aleile din parc si dintre blocuri sunt pline de…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

15. Nu traversa pe rosu chiar daca nu trec masini.

16. Stationeaza pe dreapta scarilor rulante. Partea stanga este rezervata persoanelor grabite.

17. Nu bloca trotuarul atunci cand te opresti sa vorbesti cu cineva.

18. Daca poti sa ajuti pe cineva care are nevoie, ajuta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri