'Cel mai mare mister al Universului este femeia', a afirmat pana si Stephen Hawking, cel mai cunoscut fizician al momentului. Dar oare, barbatul, pentru noi femeile nu este un ‚mister’ la fel de mare? Ne punem la randul nostru tot felul de intrebari cu privire la barbati, la felul lor de a fi. Una dintre ele ar fi... 'Cum iubesc barbatii'.

Barbatii se gandesc la iubire la fel de des ca noi, femeile? Se indragostesc sau tot ce au in minte este doar sexul? Atunci cand un barbat crede ca s-a indragostit, pentru el, aceste sentimente au o conotatie romantica sau mai degraba este vorba despre o partenera potrivita de sex? Sau poate un alt motiv? Care ar fi acest motiv? Barbatii se prefac ca sunt indragostiti doar ca sa obtina ceva de la o femeie? De ce se casatoresc barbatii? Iubesc si ei, intr-un mod romantic? Barbatii simt iubirea asmeni unei femei?

Timp de o saptamana, am intrebat simplu, pe orice barbat pe care l-am intalnit, cum simte iubirea, ce crede despre stereotipuri, etc. Am selectionat cateva dintre raspunsurile lor. De cele mai multe ori, am starnit dezbateri chiar infocate, dar ne vom rezuma la a transmite cateva pareri sincere.

1. „Eu chiar cred ca barbatii si femeile au un mod similar de a se raporta la iubire si a trai iubirea. Suntem cu toii oameni, pana la urma, asa incat desigur ca exista persoane (indiferent de sex) care pretuiesc mai putin iubirea si pretuiesc mai mult sexul si vor fi si acele persoane care pretuiesc mai mult legatura emotionala, decat orice altceva”. (M., 28 de ani)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

2. „Nici o femeie inteligenta nu s-ar gandi ca este iubita de un barbat care o vede ca pe un obiect sexual. Si niciun barbat inteligent nu se poate gandi ca o femeie il poate iubi pentru banii sai.” (L., 33 de ani)

Foto: Shutterstock.com -cuplu, discutie

3. „Cred ca barbatii au o mai mare capacitate de a iubi decat femeile, pentru ca ei sunt si mai sensibili de la natura. Doar ca in general nu prea suntem exibitionisti cu privire la emotiile noastre, in comparatie cu femeile care arata mai usor emotiile”. (I., 42 de ani)

4. "Cred ca, si s-ar putea sa ma insel, femeile sunt mult mai predispuse la iubirea romantica. Intalnesc pe cineva si imediat incep sa se gandeasca si la iubire. Barbatii nu prea fac asta, sau cel putin majoritatea nu face asta". (A., 29 de ani)

5. „Ca barbat, am doua intrebari: <<Ce sunt sentimentele? Ce e iubirea?>>” (D., 39 de ani)

Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri