12:06, 14 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Sex de impacare. Sex de despartire. Sex din mila. O partida rapida de sex. Sex usor de obtinut. Trebuie neaparat sa fac sex. Sex mai mult decat nimic. Prieteni cu beneficii. Sex in speranta ca de data asta va fi diferit. Iti suna familiar?

Acestea sunt doar cateva din nenumaratele motive pentru care ajungem in pat cu un fost partener. Doar daca nu cumva a avut loc vreun miracol si fostul tau iubit a devenit brusc partenerul tau perfect, a face sex cu fostul este o greseala.

De ce?

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Imediat ce te apropii de celalalt suficient incat sa il mirosi, mecanismele chimice ale creierului se declanseaza, amintirile te invadeaza si reincepi sa te atasezi. Iar pentru noi femeile este chiar mai rau.

Doamnelor, cand faceti sex cu fostul, creierul vostru elibereaza oxitocina, “hormonul atasamentului” si aceasta va va face sa va reindragostiti de el din nou si din nou.

Citeste si:
“Gustă cu atenție. Bucură-te de moment” – un program despre...
“Gustă cu atenție. Bucură-te...

Iar daca aceste motive nu ti se par suficiente ca sa nu o faci, iata-l pe cel mai important dintre ele: a face sex cu fostul partener te reconecteaza energetic la el si poate bloca aparitia partenerului tau ideal.
Cred cu tarie ca a face sex ocazional cu un fost iubit (sau cu oricine altcineva) trimite un mesaj Universului ca tu nu crezi cu adevarat sau ca nu ai incredere ca sufletul tau pereche este pe drum, indreptandu-se catre tine.

Nu traiesti „ca si cum” atunci cand faci aceasta. (O tehnica importanta pentru a-ti atrage sufletul pereche este sa traiesti „ca si cum” acesta este deja alaturi de tine).

Gandeste-te in felul urmator: daca ai avea garantia 100% ca sufletul tau pereche va aparea in urmatoarele 72 de ore ai mai face sex ocazional cu altcineva?

Pe masura ce „savurezi asteptarea” pana cand „Acela” va sosi, poti alege sa descoperi bucuriile senzuale ale autosatisfacerii.

Imagineaza-ti si simte, chiar fantazeaza ca esti acum, fizic, cu sufletul tau pereche si focalizeaza-te asupra lui. Chiar daca nu stii inca cum arata poti in schimb cu siguranta sa evoci cum este sentimentul de a fi cu el.

Vino la workshop-ul ‘Secretul sufletului pereche’ din 13-14 septembrie 2013 Bucuresti si vei invata cum sa iti intalnesti sufletul pereche!

Prezentarea video a workshop-ului facuta de Arielle Ford:


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri