12:03, 13 Martie 2013 publicat în Lifestyle 1057 share-uri

Cand intalnesti o forma de Viata, celebreaz-o. Regaseste-te in ea. Recunoaste-te in ea. Onoreaza Viata din Tot Ceea Ce Este. Fara niciun motiv, fara nicio asteptare, fara nicio pretentie, fara nicio cerinta. Onoreaza Viata din fiecare forma si multumeste ca ai ocazia sa Fii.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Citeste si:
Farmec relansează gama Gerovital H3 Hyaluron C cu un nou concept...
Farmec relansează gama...

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Citeste si:
Dragostea ca generozitate: Top 5 zodii care își pun sufletul pe...
Dragostea ca generozitate:...

Privind fara a analiza...

Vrem sa fim intr-un fel sau altul si, astfel, uitam cum suntem de fapt. Ne pricepem de minune la a naviga pe valurile mintii si, adesea, ne trezim naufragiati pe o insula pustie, in mijlocul furtunii mentale. Asta, pentru ca idolatrizam gandurile noastre. Problemele omenirii au fost create exclusiv prin procesul mental, iar acum ne gandim cum sa rezolvam problemele pe care le-am creat chiar prin gandire. Ei bine, solutia este dincolo de gand.

Am creat adevarate razboaie doar pentru ca ne-am simtit amenintati de catre o alta gandire, iar acum ne gandim cum sa eliminam violenta. Putem elimina violenta doar mergand dincolo de gandire. Dupa cum ne-a spus si Albert Einstein, nu poti rezolva o problema daca o abordezi pe nivelul la care a fost creata. De aceea, a gandi mai mult nu este solutia pentru eliberarea de sub domnia gandirii.

A sosit clipa sa imbratisam viata, exact asa cum este ea, fara sa o mai catalogam sau sa mai adaugam alte extensii si concepte mentale. Totul Este, insa noi am crezut ca prin gandurile noastre, ii putem adauga un plus realitatii. De fapt, nu am facut altceva decat sa ne mutam atentia de la certitudine, la abstract. Am creat concepte abstracte si am inceput sa ne imaginam o realitate dupa placul nostru egotic, iar in acest fel privirea noastra s-a incetosat si am ascuns miracolul vietii printre valurile mentale, care ne-au scufundat de nenumarate ori.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri