13 Martie 2013 publicat în Lifestyle 1073 share-uri

Cand intalnesti o forma de Viata, celebreaz-o. Regaseste-te in ea. Recunoaste-te in ea. Onoreaza Viata din Tot Ceea Ce Este. Fara niciun motiv, fara nicio asteptare, fara nicio pretentie, fara nicio cerinta. Onoreaza Viata din fiecare forma si multumeste ca ai ocazia sa Fii.

Ai incercat vreodata sa mergi prin natura fara a mai numi natura? Ai incercat sa privesti totul fara a eticheta nimic? Ai incercat sa vezi natura asa cum este, fara a mai adauga un gand asupra existentei sale? Ratacim incontinuu in jocul mental si etichetam tot ceea ce privim, iar asta ne muta atentia de la ceea ce este, la ceea ce credem noi despre ceea ce este. Daca judeci un element existential, deja pierzi contactul cu existenta sa, deoarece te raportezi la ceea ce crezi despre el. In acest mod au luat nastere toate conflictele din realitatea terestra.

Cand privesti mediul exterior prin filtrul mintii tale, atunci nu mai experimentezi viata asa cum este, ci o experimentezi asa cum o vezi tu. Ei bine, inainte de orice adjectiv, inainte de orice adaugare asupra existentei, sa nu uiti niciodata de existenta Existentei. Cand te privesti in oglinda, mergi dincolo de forma, mergi dincolo de solid, mergi dincolo de aparentele fizice. Esti dincolo de trup. Esti dincolo de minte, esti dincolo de orice parere sau perceptie pe care o ai asupra ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Foto interior: Depositphotos

Daca tu crezi ca esti doar trupul tau, iti limitezi experienta in relatia cu Tine. Nu esti trupul tau, esti Viata din trupul tau. Tu esti Esenta care se manifesta printr-o forma umana. Esti Insasi Existenta care se manifesta printr-o fiinta terestra. Esti Viata, nu esti continutul Vietii. Tu nu ai viata, tu nu detii viata, pentru ca tu Esti Insasi Viata. Iar Viata este Una si Aceiasi, unind Tot Ceea Ce Exista. Deci, tu esti Una cu Tot Ceea Ce Este, pentru ca Tot Ceea Ce Este, este Viata.

Daca privirea ta transcende forma si percepe Existenta formei respective, atunci tu nu te mai raportezi la aparentele relative, iar astfel te conectezi la Realitatea Existentei, adica la Viata. Privirea ta oglindeste locul din care privesti, iar locul din care privesti, iti creaza locul in care traiesti. Asa ca, inainte de a spune despre ceva ca este intr-un fel anume, aminteste-ti ca acel element EXISTA, iar daca exista, inseamna ca tu esti Una cu el, deoarece sunteti uniti de Viata, de Unica si Aceiasi Viata. In acest fel, cum ar mai putea exista violenta? Daca tu te-ai regasi in fiecare forma existentiala, automat orice atac s-ar dizolva, din simplul motiv ca tu ai percepe fiecare element ca fiind Tu, sub o forma diferita.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri