24 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Copiii si Adultii de Cristal sunt suflete nobile, inzestrate energetic si emotional, iar trasaturile lor exceptionale ii recomanda drept niste fiinte speciale.

-Multe din aceste Suflete de Cristal au si darul vindecarii.

-Sunt atrasi de tot ce inseamna spiritual si de tot ce inseamna Dumnezeu. Unii dintre ei stabilesc anumite “legaturi” cu lumea invizibila pe care noi nu o putem vedea (au vise calauzitoare, vorbesc cu ingerii etc). Sunt plini de profunzime si manifesta de timpuriu o intelepciune aparte.

-Chiar daca sunt afectuosi, au o fire retrasa, uneori timida, si un fel tacut de a fi. De multe ori prefera sa se izoleze social pentru a evita compania permanenta a oamenilor. Prefera sa lucreze in mod individual sau in grupuri mici, bine sudate, si bazate pe cooperare si respect.

-Le place pacea mai mult decat orice si prefera sa se retraga decat sa se angajeze intr-un conflict.

-Sunt pasionati de roci, cristale, pietre, rune.

-Isi doresc sa ii ajute pe cei din jur, individual sau global, insa in felul propriu, adica tacut, linistit. Le place sa se bazeze pe fortele proprii si sa nu apeleze la ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

-Sunt firi intens creative si au o imaginatie bogata care transpare de multe ori in talentele lor deosebite.

-Se simt puternic conectati la tot ceea ce inseamna natura: plante, animale, pamant etc.

-Au abilitatea de a ‘citi” oamenii si de a ‘vedea’ in mintea si inima cuiva. Intuiesc ce ii preocupa pe ceilalti, ce simt si ce gandesc cu adevarat, de ce anume se tem. Intre ei si ceilalti exista o conexiune ‘invizibila’.

-Uneori, o parte dintre Copiii de Cristal sunt diagnosticati cu autism, Sindromul Asperger sau ADHD.

Iti recomandam si articolele:

Copiii Stea: suflete reincarnate

Femeile Indigo: 29 de trasaturi exceptionale

Aura energetica umana


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri