24 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Copiii si Adultii de Cristal sunt suflete nobile, inzestrate energetic si emotional, iar trasaturile lor exceptionale ii recomanda drept niste fiinte speciale.

Ai de multe ori impresia ca esti total diferita de ceilalti si te simti ca si cum ai fi o intrusa in propria viata? Te confrunti cu dificultati atunci cand vine vorba de a-ti gasi locul in lume? Ai o creativitate iesita din comun si o intuitie puternica? Ai o sensibilitate aparte si parca simti totul la puterea 10? Te simti confortabil in mijlocul naturii si al animalelor si mai putin al oamenilor?

Ai observat toate aceste lucruri in ceea ce te priveste? Atunci poate ca apartii categoriei Adultilor de Cristal, suflete speciale si alese ce aduc daruri minunate acestei lumi. Ai observat aceste lucruri in ceea ce-l priveste pe copilul tau? Se poate ca al tau copil sa se numare printre Copii de Cristal. Iata care sunt cele mai importante caracteristici ale Sufletelor de Cristal (Copiii si Adultii de Cristal):

Copiii si Adultii de Cristal: Trasaturi si caracteristici

- Multi dintre Copiii de Cristal s-au nascut dupa 1995 sau mai tarziu. Adultii de Cristal s-au nascut in 1950 si 1960 si ei au intermediate si inlesnit aducerea energiei Copiilor de Cristal pe aceasta planeta. Multi Adulti de Cristal se numara printre cei care au inceput miscarea spirituala in 1970 si 1980, abordand prin intermediul scrisului subiecte de care multi nu aveau habar si pe care nu le puteau intelege.

- Copiii si Adultii de Cristal, aceste suflete frumoase si evoluate, reprezinta un pas inainte pentru omenire in ceea ce priveste dezvoltarea spirituala, psihica si constienta umana. Se numesc astfel datorita machetei energetice puternice pe care o au si a aurei care ii inconjoara. Spre deosebire de Copiii si Adultii Indigo a caror aura contine multe nuante de albastru-indigo, Copiii si Adultii de Cristal au minunate aure opalescente, formate din culori clare, usor pastelate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

- Sunt aici pentru a ne ajuta sa facem din planeta Pamant un loc mai bun, mai sanatos si mai pasnic. Ei aduc pe aceasta planeta o energie gentila, vindecatoare, creativa si armonioasa. Ca si Sufletele Indigo, sunt aici pentru a salva aceasta lume.

-Una din cele mai importante trasaturi ale Sufletelor de Cristal este natura lor ultrasensibila. Sensibilitatea lor transpare atat la nivel emotional si psihic, cat si la nivel mental, spiritual sau chiar energetic. Adultii si Copiii de Cristal sunt sensibili si in ceea ce priveste mediul inconjurator si ceea ce are loc in jurul lor (mancare, aditivi, conservanti, chimicale, zgomot, miscari electrice etc). Devin agitati si se simt inconfortabil atunci cand au de-a face cu schimbari de energie.

Foto interior: lifegames

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri