25 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 115 share-uri

Iata care sunt 12 cele mai negative obiceiuri care iti afecteaza viata si pe care le poti schimba ACUM!

Rezolutie pentru luna Ianuarie: Nu te mai multumi cu rutina ta zilnica.

Image © Sxc.hu

Numerosi oameni traiesc nefericiti insa nu gasesc puterea de a prelua initiativa si de a schimba ceva in viata lor. Se agata de gandul ca circumstantele prezente le vor permite ca intr-un final sa se simta iubiti si protejati, fericiti cu viata lor. In realitate nu fac altceva decat sa-si omoare, putin cate putin, spiritul. Pentru a hrani spiritul este important sa traim experiente noi, situatii exceptionale. Pentru un spirit fericit, avem nevoie de schimbare constanta. Viata in sine inseamna schimbare, nu-i asa?

Rezolutie pentru luna Februarie: Nu iti mai ignora educatia.

Fie ca iti place sau nu, scoala te ajuta sa evoluezi pe plan personal pentru ca te invata lucruri pe care nu ai fi avut de unde sa le aflii singur si te pune in situatii ce iti pun mintea la contributie. Totusi, dupa ce termini scoala, nimeni nu te mai forteaza sa inveti. Asadar, alege ca in fiecare zi din viata ta sa accepti o noua provocare si sa iti imbunatatesti cunostintele prin teorie sau practica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Rezolutie pentru luna Martie: Inceteaza sa mai incerci sa ii schimbi pe cei din jur.

Este in natura noastra umana sa ravnim aprecierea celor din jur, insa acea apreciere sincera, bruta. Asadar, indicat ar fi sa incetezi sa incerci sa ii transformi pe cei din jurul tau, comportandu-te ca un sculptor si modeland imaginea pe care o vezi reflectata in personalitatea lor. Incearca sa ii accepti pe cei din viata ta asa cum sunt ei, sa ii apreciezi pentru calitatile pe care le au, dar si sa le intelegi defectele. Nimeni nu este perfect. Ca si oameni, suntem construiti sa gresim, pentru ca numai asa putem invata importante lectii de viata.

Image © Sxc.hu

Rezolutie pentru luna Aprilie: Nu iti mai ingradi sentimentele.

Inceteaza sa iti mai ingradesti sentimentele de teama de a nu deveni vulnerabil sau de a nu fi ranit de cineva drag. Atunci cand refuzi sa fii vulnerabil, refuzi si iubirea sau empatia ce apar in viata ta. Tine minte ca dragostea necesita curaj si nu poate coexista cu teama. Tine minte ca dragostea inseamna sa-ti asumi riscuri. Tine minte ca dragostea nu te protejeaza de consecinte negative. Tine minte ca dragostea inseamna sa ii oferi cuiva sansa de a-ti frange inima, insa sa ai increderea ca nu o va face.

Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri