Dorinta vine din lipsa, din starea de a nu avea, iar starea de a nu avea vine din perceptia posesiunii, iar perceptia posesiunii vine din perspectiva separarii de ceea ce vrei sa ai.

Insa, sa nu intelegi ca este ceva gresit in a-ti dori ceva. Dimpotriva. Este minunat! Insa, daca visezi sa traiesti o viata fericita, atunci nu iti mai dori forme care sa iti provoace fericirea, ci concentreaza-te direct pe fericire. Multi oameni isi doresc o anumita forma doar pentru ca isi imagineaza ca acea forma le ava aduce un sentiment de fericire in viata, insa, de cele mai multe ori, acea forma ii dezamageste, deoarece se manifesta intr-un mod pe care ei nu il asteapta.

Asa se intampla cand ne raportam la forme. Formele ne pot dezamagi cand ne construim imagini despre cum ar trebui sa se manifeste ele in viata noastra. De fapt, oridecate ori te raportezi la exterior, iti construiesti o dependenta fata de el, iar aceasta dependenta iti conditioneaza libertatea.

Foarte multi oameni isi doresc bani, iar odata ce ii au, realizeaza ca banii nu garanteaza fericirea, dupa care se roaga pentru fericire si liniste sufleteasca. Ei bine, aici are loc constientizarea faptului ca forma se interpune intre tine si sentimentul pentru care tu iti doresti acea forma. Iti doresti o relatie cu o anumita persoana, insa, este posibil, ca ulterior sa realizezi ca nu esti fericit langa acea persoana, chiar daca tu ai dorit relatia cu respectiva persoana chiar pentru a fi fericit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Mergi dincolo de forme! Mergi dincolo de ceea ce crezi tu ca este cel mai bine pentru tine. Deschide-te catre fericire din orice parte si pe orice cale, pentru ca este posibil sa nu stii care este binele tau suprem. Lasa forma si concentreaza-te exclusiv pe traire, pe sentiment, pe senzatia provocata de indeplinirea celei mai mari dorinte a vietii tale. Concentreaza-te pe cum te-ai simti daca deja ai avea elementul pe care ti-l doresti. Poti face asta chiar acum. Iti doresti ceva anume? Cum te-ai simti daca ai avea acel ceva? Simte aceasta senzatie chiar acum.

Nu este nevoie sa manifesti ceva in lumea exterioara pentru a simti manifestarea in lumea interioara. Imagineaza-ti ca musti cu pofta dintr-o lamaie. Ei bine, chiar daca acum nu ai lamaia in mana, in gura ta deja ii simti gustul. Despre asta vorbesc aici: traieste senzatia pe care ti-ar provoca-o manifestarea in lumea fizica a elementului dorit. In acest fel, simtind fericirea manifestarii in plan spiritual, te conectezi cu fericirea manifestarii in plan fizic si intri in rezonanta cu vibratiile aferente unei experiente care iti va provoca in plan fizic starea de fericire pe care tu ai simtit-o in plan spiritual.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri