Dorinta vine din lipsa, din starea de a nu avea, iar starea de a nu avea vine din perceptia posesiunii, iar perceptia posesiunii vine din perspectiva separarii de ceea ce vrei sa ai.

Cu cat iti doresti mai mult un element, cu atat te indepartezi mai mult de el. Este o reactie naturala, menita sa uimeasca si sa treaca peste orice teorie venita din ograda dezvoltarii personale. Este dincolo de logica finitutlui. Daca percepi un element in forma, intensitatea prin care il doresti se metamorfozeaza direct proportional in distanta dintre doritor si elementul dorit. Aici este cheia intregului proces de respingere inconstienta a elementelor dorite. Foarte multi oameni isi doresc toata viata ceva anume si se intreaba de ce nu reusesc sa isi indeplineasca dorinta. Ei bine, asta este explicatia.

Noi suntem traversati de Unica Esenta Atotcreatoare si Omniprezenta. Aceasta Esenta este prezenta in Tot Ceea Ce Este si in Tot Ceea Ce Nu Este. Daca noi vedem doar suprafata apei, pierdem contactul cu adancimea, iar adancimea coordoneaza intreaga existenta a apei. Forma de suprafata este doar aparenta si menita sa ne ajute sa distingem si sa localizam forma pe care Esenta o imbraca. Intotdeauna, suprafata exterioara este o manifestare a adancimii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Daca noi ne concentram doar pe suprafata, atunci ne raportam doar la efect. Atunci traim prin aparente. Insa, sa nu uitam niciodata ca nu putem avea un acoperis daca nu avem o temelie. Foarte multi dintre noi am facut o obsesie fata de aparente si ne-am modelat intreaga viata doar dupa ceea ce se vede. Insa, prin ce ochi privim? Prin ce ochi privim o forma fizica? Prin ochii limitarii, ai finitului.

Suntem mai mult decat niste trupuri carnale care ingurgiteaza zilnic mancare pentru a se putea misca. Suntem infinitul intrupat, iar noi alegem, in dese randuri, sa percepem doar finitul trupului. Chiar daca oamenii inca nu cred in ceea ce nu poate fi vazut prin ochii fizici, ei uita ca pana la urma tot ceea ce isi doresc este fericirea, care este un element al lumii nevazute.

Revenind la dorinte, hai sa observam ca in clipa cand iti doresti forma, nu faci altceva decat sa creezi un spatiu intre tine si elementul dorit. Spatiul acesta este umplut si exprimat prin dorinta, prin starea de a nu avea. Atata timp cat intre voi mai exista un spatiu, tu nu vei putea trai elementul dorit. Paradoxal, cu cat dorinta este mai intensa, cu atat spatiul devine mai dens, mai puternic si mai autoritar. Deci, intre tine si elementul dorit se afla chiar... dorinta. Acesta este rezultatul unei dorinte concentrate in forma.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Dreamstime


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri