Dorinta vine din lipsa, din starea de a nu avea, iar starea de a nu avea vine din perceptia posesiunii, iar perceptia posesiunii vine din perspectiva separarii de ceea ce vrei sa ai.

Gandul produce sentimentul, sentimentul emite vibratiile, iar vibratiile emise intra in rezonanta cu vibratiile aflate pe aceeasi frecventa, sau pe frecventa asemanatoare, nascandu-se astfel un proces de creatie. Aceasta este legea rezonantei, explicata intr-o fraza. Deci, tu creezi prin starea pe care o ai, iar starea pe care o ai creaza starea pe care o vei avea intr-un viitor Acum. Starea prin care creezi este, de fapt, starea pe care o atragi.

Imagineaza-ti cum te-ai simti daca ai fi fericit. Mergi dincolo de forma. Lasa finitul la o parte. Simte fericirea in fiecare particula a existentei tale. Ea este acolo. Tu trebuie doar sa o activezi. Iar daca o vei activa, ea se va manifesta si in plan fizic, sub diferite forme asteptate sau surprinzatoare.

Iti recomand un proces meditativ zilnic, in care sa simti si sa contemplezi pacea, linistea si implinirea sufleteasca, fara a te concentra pe forma. Doar simte fericirea interioara. In stare pura. Nu este nevoie de exterior pentru a calatori in interior. Simte iubire pentru Tot Ceea Ce Este, simte recunostinta pentru faptul ca existi, simte impacare, simte liniste, simte implinire si certitudine, iar simtamintele tale te vor propulsa pe inaltimi vibrationale care iti vor inalta viata pe toate planurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Dorinta unei forme fizice este doar un zid, care se interpune intre tine si sentimentul pentru care tu iti doresti respectiva forma. Asa ca, suflet drag, treci dincolo de ziduri. Mergi dincolo de obstacole si uneste-te constient cu sentimentul oferit de forma respectiva. Simte Fericirea, absoarbe Fericirea, contopeste-te cu Fericirea. Iar forma va veni inevitabil, deoarece ea nu este altceva decat un efect, un rezultat. Exteriorul este oglindirea si manifestarea interiorului. Si, nu in ultimul rand, multumeste pentru faptul ca existi si ca ai ocazia sa explorezi oricand nemarginirea lumii interioare.

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri