Traditii si superstitii de Revelion si Anul Nou: Afla ce iti aduce Dragoste, Noroc si Prosperitate in noul an!

Descopera cateva dintre cele mai interesante traditii si superstitii legate de Anul Nou si Revelion si cum poti atrage asupra ta norocul, dragostea si prosperitatea in noul an.

A matura si a da gunoiul sau lucruri afara din casa in ajun de Anul Nou nu este tocmai indicat caci se spune ca dai prosperitatea si norocul afara din casa. Daca maturi inainte de acest moment este un gest intelept. Maturi si inlaturi toata negativitatea anului care aproape s-a incheiat.

Se spune ca dorinta pusa la cumpana dintre ani, atunci cand cerurile se deschid si anii se confrunta pret de cateva secunde, are cele mai mari sanse sa se indeplineasca. Zambeste, veseleste-te si bucura-te de moment nu care cumva sa te prinda anul nou cu lacrimi pe obraji. Cei care plang in prima zi a anului sunt susceptibili de a plange de-a lungul intregului an.

Fetele care doresc sa-si afle soarta in iubire si sa-l viseze pe cel cu care se vor casatori trebuie sa arunce intr-un vas cu apa un banut, un fir de busuioc si un mar proaspat si frumos. Se spune ca inspre dimineata, cel ursit le va aparea in vis.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Conform traditiei, daca o fata singura se trezeste in ziua de Anul Nou si uitandu-se pe fereastra vede un barbat (orice barbat) mergand, se crede ca se va marita in curand, in cursul anului respectiv.

Intr-o noapte in care bucatele sunt din belsug pe masa fiecaruia, superstitiile legate de festinul culinar nu sunt nici ele mai putine. In noaptea dintre ani carnea de pasare nu este tocmai indicata. Consumul acesteia, cred unii, imprastie norocul si bunastarea, precum gaina scormoneste pamantul si il imprastie. Este de bun augur in schimb sa mananci fasole pestrita de Anul Nou pentru a atrage asupra ta si a familiei tale norocul, sansa si prosperitatea. In unele popoare ale lumii, varza este considerata un aliment aducator de noroc si bani datorita infatisarii sale care aminteste de bancnotele de hartie.

De fapt, multe din alimentele considerate norocoase in noaptea dintre ani amintesc intr-un fel sau altul de infatisarea banilor (lintea spre exemplu care seamana cu monedele sau legumele verzi care au culoarea banilor) sau de faptul de a merge inainte, de a inainta/avansa.

Consumul alimentelor in forma unui cerc (gogosile rotunde, covrigeii, etc) este benefic si se crede ca aduce fericirea in noul an. Este important sa nu uitati sa consumati struguri in noaptea magica daca vreti sa chemati norocul asupra voastra. Consumati 12 boabe de strugure, cate una pentru fiecare luna a anului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri