13 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 59 share-uri

Crezi in ghinion? Te feresti de pisica neagra, te sperii atunci cand spargi o oglinda si dai peste umar sarea scapata pe jos?

Semn rau: Sa zboare o pasare la tine in casa.

Atunci cand o pasare intra in casa cuiva si zboara, este un semn rau ce aduce ghinion. Potrivit credintelor ancestrale, pasarile poarta cu ele sufletele celor morti si nu este indicat sa dormi intr-o casa in care a zburat o pasare.

Image © Sxc.hu

Semn rau: Sa dai inapoi un imprumut (bani) noaptea.

Unii oameni sunt de parere ca daca dai cu imprumut bani sau iti primesti inapoi banii imprumutati dupa ce se lasa seara, acest fapt aduce ghinion. De aceea, ar trebui sa dais au sa iei bani doar in timpul zilei.

Semn rau: Numarul 13

Peste tot in intreaga lume numarul 13 este un puternic semn pentru ghinion. Are o influenta semnificativa mai ales in data din calendar: MARTI 13 sau VINERI 13 (depinde de cultura) sunt zile extrem de ghinioniste. In Rusia, numarul 13 este ‘duzina dracului’.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Semn rau: Galeata goala.

Daca prin fata ta trece o persoana, mai ales o femeie, care cara o galeata goala, vei avea parte de ghinion!

Tu crezi in superstitii? Ce alte semne care aduc ghinion cunosti?

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri