2 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 523 share-uri

Femeia este un sanctuar al frumusetii divine. Mainile ei devin speciale cand isi mangaie copilul, buzele ei devin adorabile cand isi saruta iubitul, chipul ei devine magnific cand in coltul gurii apare un zambet. Ochii ei devin adevarate oglinzi sufletesti cand o lacrima sincera ii cade pe obraz.

8. Fa-ti un jurnal sau un blog personal. Deschide-te catre lume, catre a impartasi trairi, catre a sta de vorba cu tine si a reflecta la viata ta. Ai curajul sa te mai opresti din cand in cand si sa mai admiri frumusetea vietii. Nu te pierde prin lume, ci lasa lumea sa fie descoperita intr-un mod magic de catre tine, prin prezenta ta zi de zi, prin trairea momentului de acum, prin curiozitatea ta, prin deschiderea ta catre oameni, catre lucruri si experiente noi, catre trairi si sentimente noi.

9. Nu fugi de tine si de ceea ce incepe sa se nasca in interiorul tau. Permite-ti sa simti energia vietii ce curge neincetat prin tine.

10. Recapata-ti feminitatea, puritatea, gingasia si frumusetea divina facand lucruri care iti fac bine, care te bucura, care te inspira clipa de clipa.

11. Tine minte: nu exista femei urate, ci exista doar femei ce nu si-au dat inca sansa de a se cunoaste cu adevarat. Cand incepi sa-ti muti atentia dinafara inauntru, o sa incepi sa descoperi lucruri absolut uluitoare despre tine. O sa te indragostesti iremediabil de frumusetea ta interioara, de fiinta absolut superba ce salasluieste in tine, de potentialul tau infinit de a crea posibilitati extraordinare si de a-ti creiona o viata ca-n cele mai frumoase vise ale tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Nu rata sansa ta la fericire si la autenticitate. Nu rata sansa ta de a te cunoaste cu adevarat. Nu lasa lumea sa nu se bucure cu adevarat de tine, pentru ca i-ai face lumii un mare deserviciu. Viata are nevoie ca tu sa te cunosti cu adevarat si sa traiesti viata pe care o meriti cu adevarat. Cand tu faci acest lucru, atunci fiecare om care ti-ajunge in cale e mult mai castigat, iar viata lui e mult mai bogata. Iar de la el, se duce mai departe aceasta bogatie si uite asa, cate un om pe rand, e mai fericit si mai bogat, pentru ca tu ti-ai dat dreptul de a-ti trai viata pe care o meriti si ti-ai permis sa descoperi fericirea si iubirea in singurul loc unde exista cu adevarat: in inima ta.

Retine ca inima ta e inima Universului. Daca tu esti fericita, o lume intreaga are oportunitatea sa fie mai frumoasa si mai fericita. Printr-un zambet de-al tau se schimba lumea. Prin iubirea ta fata de tine, creste nivelul iubirii lumii.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri