2 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 523 share-uri

Femeia este un sanctuar al frumusetii divine. Mainile ei devin speciale cand isi mangaie copilul, buzele ei devin adorabile cand isi saruta iubitul, chipul ei devine magnific cand in coltul gurii apare un zambet. Ochii ei devin adevarate oglinzi sufletesti cand o lacrima sincera ii cade pe obraz.

Tu contezi. Tine minte asta.

Trairea ta conteaza. Tine minte asta.

Ce faci tu si ce simti tu conteaza. Tine minte asta.

Si mai mult decat atat: tine minte urmatorul lucru: toata frumusetea, iubirea si bogatia intregului Univers se afla in tine si abia asteapta sa fie descoperite si impartasite mai departe.

Tu, scumpa mea femeie, esti un sanctuar al frumusetii divine. De azi inainte nu-ti mai permiti sa uiti asta niciodata.

Haide, fugi acum, o lume intreaga asteapta sa se bucure de prezenta ta in ea.

Te onorez si ma mangai acum cu stralucirea cu care ai decis sa iesi in lume. Faptul ca tu iti accepti Divinitatea, le ajuta pe toate femeile din lume sa-si accepte cu mai multa usurinta partea divina din ele, frumusetea ce vine din interior, intelepciunea sufletelor lor si energia feminina creatoare. Dorinta mea pentru tine este sa-ti imbratisezi chemarea divina in fiecare zi, sa te bucuri de dragostea ta pentru viata, sa-ti onorezi soaptele sufletului tau si sa traiesti intotdeauna intr-un mod plin, curat si curajos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Te astept alaturi de mine in programul online gratuit de 6 saptamani: Femeia Autentica.
Inscrie-te aici: https://ghidultuturorfemeilor.ro/femeia-autentica/

Cu dragoste,
Tania Tita!

TANIA TITA, expert Garbo.ro

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri