2 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Te-ai nascut in luna noiembrie? Cauta-ti in calendar ziua de nastere si vezi ce spune acest lucru despre tine!

Te-ai nascut in luna noiembrie? Doresti sa afli care este Ziua Personala a Vietii? Atunci iti propunem acest calendar special de noiembrie, dedicat tuturor celor nascuti in luna lui Brumar. Cauta-ti in calendar ziua de nastere si vezi ce spune acest lucru despre tine!

Daca te-ai nascut in saptamana 25 Octombrie – 2 Noiembrie – SAPTAMANA PERFECTIONISTULUI

1 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Asaltului, zi care favorizeaza ascensiunea si reusita. Esti o persoana indrazneata, sincera si iti place sa spui lucrurile intr-un mod direct.

2 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Transformarii, zi ce favorizeaza evolutia si autoimbunatatirile. Esti o persoana perfectionista, in continua dezvoltare. Lupti pentru a-ti depasi defectele si a le transforma in calitati.

Daca te-ai nascut in saptamana 3 Noiembrie -11 Noiembrie – SAPTAMANA PROFUNZIMII

3 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Respiratiei Lungi, zi ce favorizeaza rabdarea si abilitatea de a depasi greutatile cu fruntea sus. Esti o persoana ingaduitoare si toleranta. Nu te superi niciodata pe viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

4 Noiembrie –Te-ai nascut in Ziua Provocarii, zi ce favorizeaza abilitatea ta de a face fata necunoscutului. O sa-ti fie usor intotdeauna sa spui ‘da’ provocarilor cu cel mai mare entuziasm. Iti place sa generezi situatii si sa te lasi condusa de neprevazut.

5 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Actualitatii, zi care nu favorizeaza nici trecutul, nici viitorul, ci timpul prezent. Esti o persoana care stie sa se bucure intens de fiecare clipa.

6 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Vigorii Ascendente, zi ce favorizeaza un bun tonus general si buna dispozitie. Esti o persoana cu o sanatate de fier, careia ii plac miscarea si stilul de viata sanatos.

7 Noiembrie - Te-ai nascut in Ziua Descoperirii, zi ce favorizeaza apetitul pentru cunoastere si descoperire. Esti o persoana curioasa, manata de dorinta de explorare si de accesare a informatiei.

8 Noiembrie – Te-ai nascut in Ziua Limitei, zi ce testeaza vointa si posibilitatile persoanei respective de a a-si atinge propriul potential si posibilitati. Esti o persoana sensibila si delicata, iar multe in viata ta vor depinde de felul in care lucrezi asupra vointei tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri