2 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 523 share-uri

Femeia este un sanctuar al frumusetii divine. Mainile ei devin speciale cand isi mangaie copilul, buzele ei devin adorabile cand isi saruta iubitul, chipul ei devine magnific cand in coltul gurii apare un zambet. Ochii ei devin adevarate oglinzi sufletesti cand o lacrima sincera ii cade pe obraz.

Te invit asadar la o calatorie in adancul inimii tale, acolo unde te poti privi cu adevarat si acolo unde poti vedea ce e cu adevarat important pentru tine si ce simti sa faci cu viata ta de acum inainte. Iar pentru asta, am pregatit pentru tine cateva sugestii prin care sa te reapropii cu blandete de tine si de fiinta ta interioara. Sa inveti sa-ti deschizi larg inima si sa primesti ghidarea de care ai nevoie pentru ca viata ta sa devina de acum inainte o adoratie divina.

1. Cunoaste-ti corpul. Da-ti voie sa-ti cunosti partile cele mai intime si mai profunde ale corpului tau. Simte-l in fiecare zi, onoreaza-l, rasfata-l, bucura-te de el si multumeste-i pentru energia si vitalitatea pe care ti-o ofera zi de zi.

2. Nu-ti reprima trairile. Nu fugi niciodata de ceea ce traiesti, ci mai bine invata sa te bucuri de fiecare stare pe care ai ocazia sa o traiesti adanc in sufletul tau. Aceste trairi iti slefuiesc viata, caracterul, corpul si modul minunat in care vei ajunge mai apoi sa te exprimi in lume.

3. Uita-te zilnic in oglinda si stai de vorba cu tine. Cunoaste-te si da-ti voie sa vezi ceea ce e dincolo de ochii tai si de ceea ce vezi in oglinda. Permite-ti sa incerci sa vezi fiinta divina ce exista inauntrul tau. In momentul in care vei reusi sa faci acest lucru. viata ta se va tranforma cu adevarat. Da-ti voie…doar atat e necesar sa faci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

4. Nu-ti fie teama sa iei decizii bruste, care par fara sens pentru ceilalti. Ai curajul de a-ti urma glasul inimii in orice ai face. Deschide-te catre adevarul etern cum ca “toate raspunsurile la toate intrebarile pe care le ai, le-ai avut sau le vei avea vreodata sunt toate in interiorul tau si niciodata in afara ta”.

5. Mediteaza. Petrece timp cu tine. Fa plimbari lungi in natura. Ofera-ti timp.

6. Asculta in fiecare zi muzica si danseaza. Muzica vindeca, iar dansul elibereaza. Da-ti voie sa te manifesti asa cum simti sa te manifesti. Da-ti voie sa simti ceea ce meriti sa simti cu adevarat. Da-ti voie sa traiesti ceea ce meriti sa traiesti.

7. Accepta adevarul urmator: Schimbarea incepe intotdeauna de tine. Nu mai astepta alti salvatori din afara, pentru ca adevarata claritate si transformare incepe prin recunoasterea adevarului care exista in interiorul tau: Esti o manifestare divina care traieste o experienta fizica. Nu te mai limita doar ceea ce cunosti sau doar la ceea ce poti intelege momentan. Deschide-ti mintea catre orizonturi mai largi. Acceseaza puterea inimii si bucura-te de forta divina creatoare ce incepe sa se activeze usor-usor in trupul si in viata ta.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri