2 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 523 share-uri

Femeia este un sanctuar al frumusetii divine. Mainile ei devin speciale cand isi mangaie copilul, buzele ei devin adorabile cand isi saruta iubitul, chipul ei devine magnific cand in coltul gurii apare un zambet. Ochii ei devin adevarate oglinzi sufletesti cand o lacrima sincera ii cade pe obraz.

Am facut o multime de lucruri ce nu ne erau caracteristice. Si le-am facut pentru ca altii sa fie multumiti, si nu pentru ca ne-ar fi facut placere. Pentru ca daca am fi facut-o pentru noi, atunci am fi stiut multe dintre noi ce-i fericirea si ce-i iubirea cu adevarat si n-am mai fi cautat-o in alta parte. Dar am lasat de mult prea multe ori viata, lumea, societatea sa ne incadreze in niste standarde, sa-si puna propriile asteptari pe umerii nostri, sa ne arate calea, sa ne spuna ce trebuie sa facem sau ce nu e demn de noi sa facem.

Am alergat intr-un maraton al dobandirii laudelor, beneficiilor materiale, aplauzelor celorlalti si n-am stiut de fapt ca premiul cel mare il aveam deja si el a fost intotdeauna in noi. Acest premiu e viata ta, e ceea ce alegi sa faci cu ea, e puterea deciziei, e puterea alegerii a ceea ce faci in fiecare clipa si cunoasterea a ce e cu adevarat important pentru tine sau nu.

Am uitat multe pe parcursul vietii noastre. De cand ne nastem asta tot facem, tot uitam de noi, de cine suntem, de ce anume ne dorim cu adevarat, de ce anume e important pentru noi, de ce facem tot ceea ce facem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Dar stiu, si mai mult decat atat, simt, ca acum a venit momentul in care femeia simte sa se reintoarca la ea, la ceea ce salasluieste adanc in sufletul ei. Si simt ca femeia isi reclama acum puritatea si frumusetea inimii sale. Acum, femeia incepe sa simta ce o face cu adevarat fericita si isi gaseste forta interioara de a se vedea pe Sine atat de frumoasa si de minunata precum este cu adevarat. Acum, ea isi gaseste curajul divin de a face alte alegeri cu viata ei, cu trupul ei, cu ceea ce traieste.

Acum, femeia incepe sa vada in oglinda ceea ce am inceput si eu sa vad tot in oglinda: o femeie, o manifestare superba a lui Dumnezeu, un sanctuar al iubirii de Sine, al frumusetii adevarate, al daruirii si al puritatii inimilor.

Si stiu ca tu, scumpa mea femeie, tu, cea care citesti acum, incepi sa simti ceea ce simt si eu: simti sa te reintorci la tine, la sufletul tau, la dorintele tale, la ceea ce te implineste cu adevarat.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Si sunt mandra de tine pentru ca ai ajuns in acest punct al vietii tale in care claritatea si autenticitatea incep sa-si spuna cuvantul in viata ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri