Dincolo de perceptia umana

12:10, 26 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle554 share-uri

Nu condamna 'ceea ce nu intelegi' pentru ca este posibil ca la un moment dat 'ceea ce nu intelegi' sa se transforme in 'ceea ce crezi'. Pacea nu se naste din razboi. Pacea se creaza din pace.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Citeste si:
MindHub România: Copiii de azi vor fi creatorii joburilor de mâine....
MindHub România: Copiii de...

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Citeste si:
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine...

Dincolo de perceptia umana

Cu totii traim clipe frumoase, insa, cu siguranta, fiecare dintre noi mai avem si perioade mai putin fericite. Momentele de cautari fac parte din viata noastra si au un rol perfect in ceea ce ne priveste. Totul face parte din noi, din Ceea Ce Suntem Cu Adevarat. Pana nu vom invata sa acceptam un element existential in viata noastra, nu vom trai complet impacati cu realitatea.

Un element exterior este acolo unde este pentru a-ti arata ceva despre tine. Nimic nu este degeaba. Totul are un rost perfect stabilit, iar daca tu vei incerca sa mergi dincolo de aparentele fizice, atunci vei incepe sa faci pace cu fiecare circumstanta ivita in viata ta.

Este foarte la indemana pentru oricine sa critice si sa judece ceea ce nu se incadreaza in standardele sale de convingeri mentale, insa, este oare aceasta actiune demna de ceea ce ne dorim sa traim cu adevarat? In dese randuri, noi uitam ca pentru a ajunge la trairea si experimentarea pacii, este necesar sa oferim si sa provocam pace.

Pacea nu se naste din razboi. Pacea se creaza din pace. Nu condamna “ceea ce nu intelegi”, pentru ca este posibil ca, la un moment dat, “ceea ce nu intelegi” sa se transforme in “ceea ce crezi”. Totul este valabil doar pentru Acum. Doar Acum exista. Acum citesti aceste cuvinte. Acum iti bate inima. Acum respiri. Acum existi.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri