26 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 547 share-uri

Nu condamna 'ceea ce nu intelegi' pentru ca este posibil ca la un moment dat 'ceea ce nu intelegi' sa se transforme in 'ceea ce crezi'. Pacea nu se naste din razboi. Pacea se creaza din pace.

Ansamblul tau de convingeri se modifica in fiecare Acum al existentei tale. O convingere din Acum-ul trecut poate sa nu mai fie valabila in Acum-ul viitor. In aceasta lume a fizicului, totul este relativ. Doar in lumea relativului pot exista convingerile. Insa, daca vei incerca sa mergi dincolo de minte, de trup, de tangibil, vei descoperi ca, la nivel spiritual, Totul este Una.

Daca iti vei impinge credintele in Taramul Absolutului, adica daca vei crede cu toata fiinta in Infinitul Nevazut, atunci viata iti va raspunde pe masura si iti va oferi si mai multe ocazii de a experimenta ceea ce din punct de vedere fizic pare imposibil. Relativul te limiteaza. Dependenta este una din principale caracteristici ale relativului, ale fizicului. In relativ, totul se bazeaza pe campul de actiune al celor 2 poli opusi, care neincetat creaza senzatia unui joc de mentinere a echilibrului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

In relativ, totul depinde de nimic, iar nimicul depinde de tot. In functie de ponderea de influenta a negativului intr-o experienta pozitiva, depinde intensitatea prin care se creaza starea de indoiala din respectiva experienta pozitiva. Daca vei ramane mereu angrenat in relativ, vei trai rezultatul perceptiei tale: limitarea. Insa, cum putem iesi din jocul dualitatii? Cum putem calatori in afara relativului, chiar daca trupurile noastre fizice fac parte din lumea relativa? Simplu: prin absolutizarea relativului.

Orice element existential, este creat si sustinut de Esenta Omniprezenta. Aceasta Esenta este Unica. Infinitul este Unul. Creatorul este Unul. Dumnezeu este Unul. Si este in Tot Ceea Ce Exista, dar si in Tot Ceea Ce Nu Exista. Nimic nu este in afara lui Tot Ceea Ce Exista si Tot Ceea Ce Nu Exista, deci nimic nu este in afara lui Dumnezeu. Nimic nu este in afara Esentei Omniprezente.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Inainte de a percepe o forma fizica, percepe prima data Esenta care i-a facut posibila existenta. Nu cauta formele, pentru ca formele sunt un rezultat. Incearca sa percepi Esenta, Scanteia Divina care sustine viata oricarui element existential. Mergi dincolo de aparente. Mergi dincolo de forme. Mergi dincolo de... dincolo. Opreste-te putin din perceptia ta zilnica si observa ca toti avem acelasi mecanism de functionare. Cu totii avem ceva in comun: viata. Percepe viata din toti. Percepe viata si observa ca aceasta este Una. Este Aceeasi, manifestandu-se in forme diferite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri