Prin recunostinta, totul devine posibil. Prin recunostinta, imposibilul se dizolva. Daca in viata ta si-au facut aparitia pacea, recunostinta si iubirea, atunci totul va deveni foarte clar.

Simte multumire profunda pentru onoarea de a exista si de a lua parte la acest joc existential. Nimic nu era posibil daca nu existai, daca nu erai. Asa ca, hai sa incepem cu inceputul, deoarece acest proces are un mecanism perfect stabilit, chiar de catre Perfectiunea Infinita.

Continua sa simti multumire completa pentru faptul ca existi si ca ai posibilitatea sa traiesti ceea ce doresti, chiar daca inca nu ai manifestat in realitatea fizica experientele pe care le doresti. Accepta ca exista posibilitatea sa traiesti ceea ce visezi. Si nu uita ceva: daca poti concepe o posibilitate, poti experimenta metamorfozarea acelei posibilitati in forma unei experiente fizice.

In acest proces, este necesar ca recunostinta sa fie autentica. Nu incerca sa te minti. Este necesar sa simti, sa crezi ceea ce afirmi, ceea ce vizualizezi, ceea ce vrei sa traiesti. Simte recunostinta profunda pentru viata ta! Simte cum fiecare celula a trupului tau este profund recunoscatoare pentru faptul ca exista.

Odata ce simti o recunostinta autentica pentru existenta ta, totul devine un joc constient, la care te vei bucura ca poti lua parte. De fapt, dupa ce vei simti gustul primei reusite constiente, vei duce recunostinta la urmatorul nivel: vei multumi pentru bucuria de a fi parte integranta a acestui proces universal. Iar atunci, vei merge din bine, in mai bine.

Dupa ce trupul tau, fizic si non fizic, s-a incarcat cu vibratia recunostintei, acum muta-ti atentia catre ceea ce vrei sa traiesti. Fara a te indeparta de starea interioara de apreciere, trimite recunostinta ta catre experienta pe care o doresti. Invadeaza acel concept cu multumire deplina. Scufunda acea posibilitate cu recunostinta in care tu traiesti. Multumeste pentru faptul ca posibilitatea deja incepe sa se manifeste in realitatea fizica.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Puterea Recunostintei.