Puterea Recunostintei

12:09, 5 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle939 share-uri

Prin recunostinta, totul devine posibil. Prin recunostinta, imposibilul se dizolva. Daca in viata ta si-au facut aparitia pacea, recunostinta si iubirea, atunci totul va deveni foarte clar.

Nu ezita sa introduci acest proces in viata ta de zi cu zi. Nu ezita sa plangi, daca asta simti. Nu ezita sa versi o lacrima, pentru ca este cat se poate de normal. Persista in acest proces exact atat cat simti. Simte binecuvantarile aduse in viata ta de experienta pe care o doresti. Simte ca in realitatea ta deja s-a intamplat. Simte cu toata fiinta ta, iar daca te va cuprinde vreodata vreun gand de indoiala, spune-ti cu blandete aceste cuvinte: “Multumesc pentru faptul ca exist. Viata mea este o certitudine. Pot trai tot ceea ce vreau. Puterea Infinita care m-a creat, ma vegheaza, ma ghideaza si ma poarta exact in locul cel mai bun pentru mine. Multumesc, multumesc, multumesc!”

Prin recunostinta, totul devine posibil. Prin recunostinta, imposibilul se dizolva. Daca ai incredere in Puterea Infinita care te-a creat si care iti sustine existenta, atunci vei deveni constient de viata ta si vei descoperi ce inseamna sa traiesti in pace cu tine. Iar aceasta stare este nepretuita. Daca in viata ta si-au facut aparitia pacea, recunostinta si iubirea, atunci totul va deveni foarte clar si intelege ca totul te-a adus aici, acum, pentru a-ti reaminti Cine Esti Cu Adevarat. Iar daca vei trai constient de natura ta, atunci te vei regasi in Tot Ceea Ce Exista, deoarece vei sti ca nu te separa nimic de viata. De adevarata viata.

Citeste si:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021
Cinci modalități prin care...

Iubeste si multumeste pentru faptul ca poti iubi!

de CATALIN MANEA, expert Garbo

Citeste si:
Adinish se alatura miscarii RENASTEREA
Adinish se alatura miscarii...

www.totuldinintreg.com


Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri