5 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Prin recunostinta, totul devine posibil. Prin recunostinta, imposibilul se dizolva. Daca in viata ta si-au facut aparitia pacea, recunostinta si iubirea, atunci totul va deveni foarte clar.

Nu ezita sa introduci acest proces in viata ta de zi cu zi. Nu ezita sa plangi, daca asta simti. Nu ezita sa versi o lacrima, pentru ca este cat se poate de normal. Persista in acest proces exact atat cat simti. Simte binecuvantarile aduse in viata ta de experienta pe care o doresti. Simte ca in realitatea ta deja s-a intamplat. Simte cu toata fiinta ta, iar daca te va cuprinde vreodata vreun gand de indoiala, spune-ti cu blandete aceste cuvinte: “Multumesc pentru faptul ca exist. Viata mea este o certitudine. Pot trai tot ceea ce vreau. Puterea Infinita care m-a creat, ma vegheaza, ma ghideaza si ma poarta exact in locul cel mai bun pentru mine. Multumesc, multumesc, multumesc!”

Prin recunostinta, totul devine posibil. Prin recunostinta, imposibilul se dizolva. Daca ai incredere in Puterea Infinita care te-a creat si care iti sustine existenta, atunci vei deveni constient de viata ta si vei descoperi ce inseamna sa traiesti in pace cu tine. Iar aceasta stare este nepretuita. Daca in viata ta si-au facut aparitia pacea, recunostinta si iubirea, atunci totul va deveni foarte clar si intelege ca totul te-a adus aici, acum, pentru a-ti reaminti Cine Esti Cu Adevarat. Iar daca vei trai constient de natura ta, atunci te vei regasi in Tot Ceea Ce Exista, deoarece vei sti ca nu te separa nimic de viata. De adevarata viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iubeste si multumeste pentru faptul ca poti iubi!

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com


Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri