6 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 87 share-uri

Te-ai intrebat vreodata care ar putea fi lucurile pe care le poti face in 30 de secunde si cum iti pot schimba aceste banale 30 de secunde viata?

Ma intreb daca ai si tu moment in care esti prea ocupat, prea grabit sau prea stresat ca sa te mai gandesti macar la cum ai putea aduce niste imbunatatiri in viata ta? Si eu am avut multe momente in care am simtit acelasi lucru, deci te inteleg. Totul necesita mult timp: sa citesti o carte, sa faci o lista, sa vorbesti cu o anumita persoana, etc. Iara atunci cand dispui de timpul necesar iti lipseste energia si determinarea?

In timp ce incercam sa-mi limpezesc gandurile plimbandu-ma prin parc intr-o zi, ceva mi s-a intamplat. Lucrurile se schimba deseori datorita unor scurte eruptii de energie care dureaza 30 de secunde sau mai putin. Doar gandeste-te ce impact pot avea asupra vietii tale 30 de secunde!

Priveste viata cu alti ochi

Cu cat ma gandeam mai mult, cu atat imi dadeam seama cat dureaza de fapt 30 de secunde. Incearca. Nu face nimic decat sa te concentrezi asupra respiratiei tale (nimic altceva) timp de 30 de secunde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Foto: Sxc.hu

Vei realiza curand ca cele 30 de secunde reprezinta un interval de timp considerabil care poate fi folosit in multe scopuri.

• Te-ai gandit vreodata cat ai putea sa faci in 30 de secunde?
• Te-ai intrebat vreodata care ar putea fi lucurile pe care le poti face in 30 de secunde si cum iti pot schimba aceste banale 30 de secunde viata?

Foloseste-l cu scopul de a-ti alimenta obiceiurile benefice si de a scapa de cele nocive. Imagineaza-ti, treptat, 30 de secunde, apoi alte 30 de secunde, iar in final vei vedea viata cu alti ochi, fara ca macar sa incerci. Antreneaza-ti muschiul "30 de secunde"

Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi timp de 30 de secunde asupra unui lucru pozitiv (fara sa fii distras de nimic), apoi continua cu o actiune pozitiva, timp de alte 30 de secunde. Si iata cum, intr-un minut, ai facut o schimbare in bine in viata ta! Sunt sigura ca poti gasi 30 de secunde libere in fiecare zi, sau chiar mai bine, o data la o ora, pentru a face mici schimbari pozitive in viata ta.

Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Iata cateva idei care sa te ajute. Ceea ce trebuie sa retii este ca schimbarile majore nu necesita intotdeauna si un efort foarte mare sau mult timp.

1. Fa-ti un obicei de a economisi in 30 de secunde

Nu iti ia mai mult de 30 de secunde sa pui cativa banuti in borcanul cu maruntis din bucatarie. Eu am o mica pusculita in forma de porcusor, si il hranesc in fiecare zi, in mai putin de 30 de secunde.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri