5 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Prin recunostinta, totul devine posibil. Prin recunostinta, imposibilul se dizolva. Daca in viata ta si-au facut aparitia pacea, recunostinta si iubirea, atunci totul va deveni foarte clar.

Acum, gandeste-te la ceva: ce crezi ca se intampla cand te concentrezi pe a evita o anumita problema? Acea problema se va manifesta in realitatea ta, deoarece chiar tu ai alimentat energetic conceptul respectiv, pana cand s-a coborat in realitatea fizica, sub forma de experienta. Posibilitatile devin experiente, iar noi, prin gandurile si sentimentele noastre, nu facem altceva decat sa activam diferite posibilitati din catalogul conceptual si sa manifestam aceste posibilitati in realitatea fizica.

Daca te concentrezi pe eliminarea suferintei si a haosului din viata ta, in viata ta vor prospera suferinta si haosul. Si nu pentru ca Dumnezeu nu te iubeste. El te iubeste prin Infinit. El te iubeste infinit de mult si nu intervine in realitatea ta, tocmai pentru a nu-ti stirbi unul dintre darurile pe care ti le-a oferit: liberul arbitru. Nu uita: esti aici pentru a trai ceea ce creezi. Si creezi incontinuu. Insa, cand vei incepe sa creezi constient, atunci vei deveni cu adevarat constient de viata ta si vei face primul pas catre Cine Esti Cu Adevarat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In mecanismul de creare, sentimentul atasat gandului joaca rolul principal in atragerea si manifestarea experientelor. Daca unui gand ii este atasat o intensitate sentimentala ridicata, puterea de creare se mareste. Cu cat iti sustii mai intens gandul, prin puterea sentimentului, cu atat vei manifesta mai curand o experienta dorita. Acesta este fragment din crearea constienta. Si cum poti face asta?

Aici incepe distractia! Ce iti doresti? Ai o imagine vizuala asupra a ceea ce vrei sa traiesti, chiar in acest moment? Foarte bine. Pastreaza aceasta imagine, inchide ochii, goleste-ti mintea de orice influenta si convingere exterioara si aseaza-te undeva, intr-o pozitie comoda, cu ochii inchisi. Acum, cu imaginea vizuala proiectata in spatiul imaginatiei, multumeste pentru faptul ca poti concepe aceasta imagine. Multumeste pentru faptul ca exista posibilitatea de a concepe aceasta imagine. Aceasta recunostinta, de fapt, este o multumire pentru faptul ca existi. Deci, multumeste pentru faptul ca existi. Aceasta este o certitudine, o binecuvantare, pe care foarte multi oameni o ignora.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri