30 August 2012 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Cel mai important numar care ne influenteaza viata sentimentala si modul de a privi o relatie este Cifra Destinului. Ea ne poate spune ce cautam cu adevarat in viata de cuplu si cu cine suntem compatibili.

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 4

Fiind sub influenta Cifrei Destinului 4, ai nevoie de o relatie stabila, in care legatura cu partenerul sa fie extrem de puternica. Tocmai de aceea este bine sa il eviti pe jucausul 3 si sa il cauti pe 1, o persoana determinata care ti se potriveste manusa. La fel, cand 4 si 6 isi intemeiaza o familie, aceasta va fi cu siguranta numeroasa si plina de viata. Cea mai echilibrata relatie o vei avea alaturi de cineva influentat de cifra 7.

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 5

Daca esti influentata de Cifra Destinului 5, te intelegi bine cu mai multe tipuri de personalitati. Curajosul 1, optimistul 3 sau protectorul 6 pot fi alegeri excelente si armonioase, la fel ca si ganditorul 7. Totusi, desi in numerologie cei influentati de acelasi numar nu se inteleg foarte bine, tu esti o exceptie! Legatura dintre tine si un alt 5 va fi pasionala, aventuroasa si independenta, transformandu-se usor intr-o relatie de invidiat!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 6

Pentru ca din punct de vedere numerologic destinul tau este influentat de cifra 6, poti avea o relatie armonioasa alaturi de orice tip de personalitate. Totusi, acest lucru nu inseamna ca te vei intelege cu toata lumea la fel, anumite numere fiind mai benefice pentru viata ta sentimentala decat altele. Gentilul 2 este capul listei urmat de simpaticul 9, puternicul 8 si ambitiosul 1. Cifra 3 este cea mai putin ideala pereche pentru tine.

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 7

Persoanele influentate de Cifra Destinului 7 au o viata sentimentala zbuciumata si se aseaza la casa lor foarte tarziu. Daca faci parte din aceasta categorie te potrivesti cel mai bine cu zambaretul si creativul 3, insa si cu inteligentul 5 tocmai fiindca acest tip de oameni te ajuta sa evoluezi, sa iti depasesti limitele in moduri la care nu te-ai fi asteptat. La capatul opus se situeaza cifra 2 (care ti se pare o persoana superficiala) si 1 (ce este prea dominanta pentru stilul tau de viata).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri