29 August 2012 publicat în Lifestyle 215 share-uri

Dragostea nu cere perfectiune. Nu presupune ca tu sa indeplinesti asteptarile altora. Dragostea vine din cunoasterea si conectarea cu divinul interior. Si cand aceasta intelegere se proiecteaza in lume, esti inconjurat de dragoste.

O data ce ajungem la aceasta intelegere, mergem prin viata constienti trezind din ce in ce mai multa iubire in interiorul nostru si o data cu asta manifestand aceasta iubire in realitatea noastra exterioara, liberi de lanturile ranilor noastre din trecut nascute din experientele limitate de iubire.

Iar tu meriti sa te inalti in iubire. Te-ai nascut sa zbori, nu sa te tarasti.

Tot ceea ce ai de facut, pentru a trai acea iubire inaltatoare pe care o doresti, este sa trezesti iubirea in interiorul ta, iar apoi ea se va revarsa in relatiile tale si in viata ta, in fiecare zi.

Atat de simplu!

Crezi ca poate fi adevarat?


Daca vrei sa citesti si sa descoperi lucruri uimitoare despre modul in care poti aduce din ce in ce mai mult iubire in viata ta, te invit sa explorezi programul online pe care le-am creat special pentru tine: Deschide-ti drumul spre iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Cu drag,

Cristina Miculete

www.artafeminina.ro

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri