29 August 2012 publicat în Lifestyle 215 share-uri

Dragostea nu cere perfectiune. Nu presupune ca tu sa indeplinesti asteptarile altora. Dragostea vine din cunoasterea si conectarea cu divinul interior. Si cand aceasta intelegere se proiecteaza in lume, esti inconjurat de dragoste.

Adevarul este ca nu exista, pentru ca in spirit, noi suntem iubire. Dar exista ceva ce ne impiedica sa vedem si sa credem acest lucru.

Exista o dimensiune a noastra pe care in ultima perioada am lasat-o neexplorata si care a condus la indepartarea noastra tot mai mult de acea viata care are capacitatea sa ne infuzeze viata cu dragoste si pasiune in fiecare zi. Si aceasta este dimensiunea noastra spirituala.

Am pierdut din vedere, esenta noastra adevarata si din acest loc, in care ne percepem ca fiind niste fiinte limitate , astfel am trait doar franturi limitate ale aceste minuni a lumii, iubirea.

E momentul sa ne intoarcem spre aceasta forta magica a universului. Priveste in jurul tau. Sunt oameni care traiesc din iubire si sunt oameni care traiesc din teama.

Care crezi ca sunt cei fericiti?

Societatea si scoala nu ne invata tainele universului si nu ne explica cum de fapt lucrurile din interiorul nostru se proiecteaza in exteriorul nostru. Mare pacat. Am putea sa trecem peste atatea dezamagiri, daca am cunoaste aceste adevaruri de mici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui

Mi-am petrecut ani din viata explorand aceste taine si astazi vreau sa stii cateva lucruri care te blocheaza in a experimenta iubirea:

Nu crezi ca esti demna de iubit. Daca la nivel superficial toti spunem ca meritam iubire, in interiorul nostru prea putini o credem. E esential sa explorezi adanc in interiorul tau, pentru ca s-ar putea sa porti cu tine o credinta care blocheaza fluxul iubirii in viata ta.

Te-ai deconectat de la sursa ta interiora. Cand te percepi doar ca si minte si corp, si ratezi sa vezi esenta divina din tine. A trai in minte, in locul inimii , face greu de vazut care este drumul care te duce spre iubire. Pentru ca iubirea izvoraste de dincolo de minte.

Regulile tale despre iubire determina experientele pe care le traiesti cu alti oameni. Nimic din ceea ce se intampla in exterior, nu este independent de ceea ce se intampla in interiorul nostru. Daca te agati de regulile tale despre iubire, nu vei putea trai decat tot ceea ce ai trait pana acum. Fluxul iubirii este obturat de toate aceste forme de gandire pe care le ai despre iubire.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Refuzi sa vezi ca transformarea pe care trebuie sa o faci, pleaca dinspre interior spre exterior. Atata vreme cat nu incepi sa constientizezi ce anume se afla in tine, care creeaza tot ceea ce traiesti in viata exterioara, nu vei putea schimba nimic. Incepe sa te indrepti spre interior, si vei descoperi adevarate comori spre exterior.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri