22 August 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

In cartea 'Puterea intentiei', profesorul doctor Wayne Dyer ne dezvaluie 7 principii de a trai, principii menite sa ne ghideze astfel incat sa ramanem conectati la Intentie si sa avem vieti linistite si armonioase.

“Cand faci ceva bun pentru altcineva, atunci creierul acelei persoane elibereaza serotonina. Dar si creierul tau la fel. Serotonina este hormonul care ne face sa ne simtim bine. Astfel ca fiecare act de bunatate face 2 oameni fericiti in lume”, explica David Ricklan intr-un video scurt publicat pe selfgrowth.com

Profesorul Dyer gaseste ca este elocvent urmatorul citat al lui Dalai Lama: “Daca vrei ca ceilalti sa fie fericiti, practica compasiunea. Daca vrei sa fii fericit, practica compasiunea.”

Iubirea – Permite-ti sa fii iubire

“Iubirea inseamna lipsa judecatii, lipsa maniei sau a resentimentului. Iubirea inseamna a-l recunoaste pe Dumnezeu in ceilalti”, spune Dyer. Iubirea ridica la putere a doua puterea bunatatii si este o forta in sine capabila sa cucereasca totul. In fiecare din noi se ascunde o parte din rai, o parte de divinitate… Incearca sa te uiti adanc in cei din jurul tau. Incearca sa vezi in fiecare lucru din jurul tau o manifestare a divinitatii, incearca sa vezi divinul din fiecare persoana. Nu trata superficial nicio intalnire din viata ta. Fiecare poate fi o oportunitatea de a vedea in celalalt.

Frumusetea – Permite-ti sa fii frumusete

Frumusetea este si ea o alta fata a intentiei. Iar frumusetea, este de parere Dyer, inseamna adevar, inseamna onestitate, inseamna a sti ca ceea ce este – este exact cum ar trebui sa fie. Nu este niciodata prea tarziu sa inveti sa vezi frumusetea din jurul tau, dar si sa o apreciezi si sa multumesti pentru ea. Incearca sa-ti indepartezi gandurile negative pe care le poti acumula fata de ceilalti, inlocuindu-le in schimb prin apreciere, multumire, recunostinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Foto: Copyright djgis - Shutterstock.com

Dezvoltarea – Permite-ti sa fii intotdeauna in crestere.

Fii deschis si atent spre ceea ce este posibil. Limitele nu exista sau cel putin nu ar trebui sa ti le pui singur. Invata sa tii cont de ceea ce exista in interiorul tau. Invata sa tii cont de glasul intuitiei si sa mergi pe mana ei. Ceea ce ai in interior te poate ghida, tacut si autentic, spre ceea ce este realmente posibil. Gandeste-te la ceva, crede in acel ceva, iar acel ceva se va dezvolta si amplifica. Daca vezi lumea ca pe un loc negativ si dureros, atunci o sa o experimentezi doar in felul acesta. Invata in schimb sa iti recunosti adevarata noblete. “Adevarata noblete nu este despre a fi mai bun decat altcineva, este despre a fi mai bun decat obisnuiai sa fii’, se arata pe selfgrowth.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri