22 August 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

In cartea 'Puterea intentiei', profesorul doctor Wayne Dyer ne dezvaluie 7 principii de a trai, principii menite sa ne ghideze astfel incat sa ramanem conectati la Intentie si sa avem vieti linistite si armonioase.

- Atunci cand ai o dorinta, asigura-te ca este o dorinta puternica, pozitiva si benefica, atat pentru tine, cat si pentru altii.

-Vizualizeaza ceea ce iti doresti.

-Simta-te ca si cum ai avea deja ceea ce iti doresti.

-Concentreaza-te asupra a ceea ce vrei in viata ta.

-Permite schimbarea.

-Pastreaza-te departe de vibratiile negative.

Sunt 7 concepte pe care Dyer le numeste Cele 7 fete ale intentiei. Aceste legi pot deschide usi interioare pentru ca puterea intentiei sa intre in viata ta.

1 -Wayne Dyer este un cunoscut autor international ce a publicat peste 30 de carti si a avut multe aparitii televizate. Wayne Dyer este un excelent speaker motivational in domeniul dezvoltarii personale si autoimbunatatirii, creand numeroase speech-uri sub forma audio sau video. Unul din filmele care l-au facut celebru este "The Shift."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

CELE 7 FETE ALE INTENTIEI IN VIZIUNEA LUI WAYNE DYER

Creativitatea – Permite-ti sa fii creativ

Sub o forma sau alta, creativitatea este in fiecare din noi, spune Dyer… O regasim intr-o idee mareata, intr-un lucru inovator, in abilitatea de a crea “ceva’ plecand la nimic, in abilitatea de a te folosi de puterea mintii ca nimeni altcineva. Fiecare dintre noi este dator sa recunoasca creativitatea interioara, dar si sa identifice, sa aprecieze si sa incurajeze impulsurile creative ce exista inauntrul sau.

Foto -Copyright Shaiith - Shutterstock.com

Bunatatea – Permite-te sa fii bun

Mergi, gandesti, te duci la serviciu, te intorci inapoi, iti duci copiii la gradinita… viata zilnica te prinde in mii de directii si in sute de actiuni. Aproape ca uiti sau nu ai timp sa-ti amintesti cat de bine este sa faci bine… Si totusi, spune Dyer, nu uita ca pentru fiecare intentie buna de-a ta vei fi recompensat. De ce sa facem bine? Secretul? Este o adevarata stiinta in spatele binelui pe care il faci, spune Dyer. Este un citat superb al poetul Hafiz pe care Dyer il foloseste pentru a ilustra conceptual de a darui fara a avea asteptari:Chiar si dupa atat timp, Soarele nu spune niciodata pamantului: imi esti dator.”

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri