22 August 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

In cartea 'Puterea intentiei', profesorul doctor Wayne Dyer ne dezvaluie 7 principii de a trai, principii menite sa ne ghideze astfel incat sa ramanem conectati la Intentie si sa avem vieti linistite si armonioase.

Abundenta nelimitata – Permite-ti abundenta nelimitata

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi daca ai avea totul? Te-ai intrebat vreodata cum ar fi daca nu ai tine cont de limitari si de ceea ce “nu poate fi posibil”? Este extrem de important pentru propria reusita sa crezi in ABUNDENTA, iar nu in limitari. Este important sa realizezi abundenta nelimintata care se afla in interiorul tau si sa iti confrunti fricile, limitarile pe care ti le-ai impus sau ti le-au impus altii. Odata ce crezi in abundenta si te porti “ca si cum” (ca si cum ai fi realizat deja acel lucru pe care ti-l doresti), abundenta nelimitata va veni la tine. Ii vei simti pe propria piele beneficiile. Iti vei depasi limitele si vei atrage in viata ta ceea ce iti doresti.

Receptivitatea – Permite-ti sa fii receptiv

Fii receptiv si deschis la tot ceea ce ce afla in jurul tau. Si mai ales fii receptiv si deschis fara sa judeci. Receptivitatea inseamna “a fi suficient de constient si suficient de angajat incat sa vezi posibilitatile acolo unde altii nu le vad”, spune profesorul Dyer… Crede in tine si in faptul ca esti deschis posibilitatilor si sa nu ai niciun dubiu in aceasta privinta. Fii linistit si lasa-te ghidat de divinitate. Chiar daca vedem sau nu, universul lucreaza pentru noi. Si asigura-te inainte de toate ca intentiile tale sunt pozitive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Nota! Articolul se bazeaza pe ideile prezentate de Wayne Dyer in cartea "The power of intention", dar si pe acest video in care David Ricklan explica Puterea Intentiei (si cele 7 fete ale sale) a lui Wayne Dyer in mai putin de 5 minute.

Wayne Dyer's Power of Intention in 5 Minutes or Less from SelfGrowth.com on Vimeo.

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri