4 Mai 2012 publicat în Lifestyle 290 share-uri

Viata este mai plina de fericire atunci cand ne intelegem bine cu cei apropiati.Iata care sunt 10 cele mai importante porunci pentru o relatie incredibil de frumoasa ce trebuiesc urmate de ambii parteneri!

X. Ne vom iubi si respecta nu doar in relatie, ci si ca individualitati.

Acea dragoste de sine este la fel de importanta ca si tipul de dragoste pe care i-l purtam celuilalt. Pentru propria fericire nu trebuie sa ne bazam intotdeauna pe persoana iubita sau pe prietenii din jur. Doar noi suntem responsabili pentru viata noastra. Daca nu putem sa ne iubim si respectam propria individualitate, atunci nici ceilalti nu vor putea, la randul lor, sa ne iubeasca si sa ne respecte.

Pentru o viata plina de fericire trebuie sa ne acceptam pe noi ca persoane asa cum suntem, cu bune si cu rele. Pentru o viata fericita si o relatie reusit trebuie sa facem schimbari in noi nu fiindca asa vor ceilalti, ci fiindca asa simtim in sufletul nostru!

Image © Shutterstock.com - 9062956

Garbo.ro va recomanda si:

Parerea expertilor in dragoste despre stereotipurile din relatie

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Legea Atractiei in relatii: Cum sa primesti iubirea pe care ti-o doresti

Cele 15 pacate zdrobitoare care distrug relatia de cuplu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri