Cele 15 pacate zdrobitoare care distrug relatia de cuplu

12:02, 23 Februarie 2012 publicat în Familie332 share-uri

Orice relatie de cuplu se poate confrunta cu aceste probleme, dar important este cum reusesc partenerii sa le abordeze. Afla care sunt cele 15 pacate care iti vor ucide relatia de cuplu.

Pacate zdrobitoare care distrug relatia de cuplu

Lipsa preocuparii pentru a aduce ceva nou in relatie


Multe cupluri stabile se complac in situatia in care sunt si nu se mai preocupa, ca inainte, sa aduca ceva nou in relatie pentru a-si impresiona sau cuceri partenerul pentru ca... nu mai e nevoie. Dar lucrurile nu stau chiar asa: mereu avem nevoie de ceva nou. Chiar si atunci cand vedem un minim de efort din partea partenerului nostru, pentru noi inseamna ca inca ii pasa si se straduieste ca focul sa nu se stinga.

Atunci cand unul cere prea mult si nu da nimic la schimb

Pretentiile unora fata de partenerii lor de viata sunt uneori exagerate: sunt gata sa ceara si marea si sarea dar nu sunt dispusi sa dea acelasi lucru la schimb. Isi doresc sa fie mereu apreciati, iubiti, rasfatati, cuceriti, sustinuti etc., insa atunci cand vine randul lor se retrag si spun ca ei nu pot sa faca acelasi lucru pentru ca nu sunt genul de persoane care sa faca asta. Chiar si atunci cand partenerul care face aceste lucruri nu se asteapta la nimic in schimb din partea jumatatii sale, nu inseamna ca nu o doreste. La un moment dat fantana va seca...

Citeste si:
Lidl România, în parteneriat cu rețeaua Băncilor pentru Alimente,...
Lidl România, în parteneriat...

Nesfarsitele certuri....

Nu este nimic mai obositor decat o persoana care are vesnic chef de certuri, de reprosuri, de scandal si care nu te lasa sa respiri. Aceste persoane cred ca numai partenerul lor greseste, si ca ele nu, si incep sa „rezolve” problemele prin reprosuri. Multi cred ca reprosandu-i cuiva ceva, o vor determina pe acea persoana sa se schimbe, sa isi dea seama unde a gresit, dar nu e asa. Atunci cand ii aducem cuiva reprosuri, chiar daca a gresit, instinctul le va spune sa se apere, deci va iesi cu cearta de ambele parti. De asemenea, certurile nu sunt solutiile problemelor pe care le aveti. Certurile doar adancesc situatiile limita. O comunicare deschisa intre cei doi, rabdare si intelegere ar putea fi cheia rezolvarii acestor certuri.

Citeste si:
Reguli pentru o comunicare excelentă și sănătoasă într-o căsnicie 
Reguli pentru o comunicare...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri