4 Mai 2012 publicat în Lifestyle 290 share-uri

Viata este mai plina de fericire atunci cand ne intelegem bine cu cei apropiati.Iata care sunt 10 cele mai importante porunci pentru o relatie incredibil de frumoasa ce trebuiesc urmate de ambii parteneri!

VII. Vom petrece clipe pretioase, de calitate, alaturi de persoana iubita.

In relatie, trebuie sa ne facem timp pentru persoana de langa noi. Dat fiind faptul ca in ziua de astazi toata lumea are un program incarcat, de multe ori uitam sa ne relaxam si sa ne bucuram de compania persoanei alaturi de care ne ducem viata. Intr-o relatie de dragoste, distanta nu se masoara in kilometri, ci in afectiune. Doi oameni pot sta unul langa celalalt si cu toate acestea sa fie distanti. Sa incercam asadar sa nu ignoram persoana de langa noi deoarece lipsa de interes provoaca rani mai adanci decat cuvintele spuse la manie.

Macar o data pe saptamana, sa incercam sa petrecem timp in doi vorbind, mergand la plimbare si facandu-ne jumatatea sa rada si sa se binedispuna. Nu numai ca zambetul este cu adevarat un medicament, insa clipele amuzante si relaxate petrecute in doi fac o relatie sa fie excelenta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Image © Shutterstock.com - 12614374

VIII. Ne vom aprecia in relatie si vom contribui fiecare la evolutia celuilalt.

Numai daca apreciem jumatatea noastra pentru ceea ce este ea cu adevarat vom reusi sa aducem acea relatie in care suntem implicati la un nivel mai profund. Totusi, aprecierea vine atunci cand o persoana evolueaza in viata. Pentru ca traiul in doi sa fie plin de fericire, ideal este sa sarbatorim in cuplu reusitele fiecaruia dintre parteneri, sa admiram ambitiile celuilalt si sa multumim cu voce tare pentru ceea ce ni se intampla.

IX. Vom rezolva neintelegerile din relatie in mod pasnic.

In relatie, cearta este o pierdere de timp. Daca putem evita conflictele, de ce sa ne lasam intoxicati de ele?

Atunci cand ne simtim cuprinsi de manie si vorbe urate ne stau pe varful limbii, mai bine inchidem gura si plecam. Nu trebuie sa ne lasam controlati de emotiile negative, mai ales cand acestea pot sa strice o relatie frumoasa ce dureaza de ani buni. Nu avem nevoie, pentru o viata armonioasa, sa avem intotdeauna dreptate sau sa castigam intr-o anumita situatie. Daca exista neintelegeri in relatie, acestea trebuie discutate deschis, intr-o atmosfera armonioasa si iubitoare. Rezolvarea va veni mult mai repede.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri