4 Mai 2012 publicat în Lifestyle 290 share-uri

Viata este mai plina de fericire atunci cand ne intelegem bine cu cei apropiati.Iata care sunt 10 cele mai importante porunci pentru o relatie incredibil de frumoasa ce trebuiesc urmate de ambii parteneri!

III. Pentru o comunicare deschisa in relatie, ne vom impartasi gandurile.

Este sanatos sa ii impartasim partenerului de relatie ceea ce avem in mintea si in sufletul nostru - cele mai profunde ganduri, nevooi, dorinte, sperante si vise. O comunicare deschisa si sincera sunt vitale pentru fiecare relatie. Nu trebuie sa ne asteptam ca jumatatea noastra sa ghiceasca ceea ce dorim, ci sa spunem totul deschis si fara inhibitii.

Informatia este cea care mentine canalul de comunicare deschis in relatie. Nu este sanatos sa incercam sa citim mintea celui de langa noi si, mai ales, sa fortam persoana iubita sa faca acest lucru.

IV. Ne vom sustine unul pe celalalt la bine si la greu.

Trebuie sa fim langa jumatatea noastra atat in momentele frumoase si fericite, cat si in cele triste, rele sau de criza. Trebuie sa oferim intotdeauna sprijimul emotional de care are nevoie partenerul nostru, un zambet, o imbratisare sau un umar de ajutor. Trebuie sa avem incredere ca ne putem baza unul pe celalalt si ca suntem acolo nu doar cand este convenabil, ci si in momentele de turnura din viata noastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

V. Ne vom fi loiali unul celuilalt in relatie.

Adevarata dragoste si prietenie nu inseamna sa fim inseparabili in relatie. Important in cuplu este sa fim sinceri si loiali celuilalt chiar si atunci cand suntem separati din diferite circumstante. Atunci cand vine vorba de relatie, a ramane fidel nu este niciodata o optiune, ci o prioritate. Loialitatea inseamna totul.

VI. Vom pretui adevarul in relatie.

Sa experimentam pacea interioara inseamna sa fim capabili sa punem capul pe perna seara stiind ca nu am profitat de persoanele dragi din viata noastra. Desi uneori avem impresia ca o minciuna neinsemnata poate face o relatie sa functioneze mai bine, lucrurile nu stau deloc asa. Cheia spre intelegere si fericire este adevarul. Sa traim asadar astfel incat, atunci cand ceilalti se gandesc la dragoste, integritate si sprijin, sa se gandeasca la noi.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri