4 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Fiecare persoana este incercata de viata intr-un fel sau altul. Important este sa acceptam provocarile ce ne ies in cale si sa nu ne lasam dezamagiti de situatiile grele. Iata 13 adevaruri dure despre viata ce ne vor ajuta sa devenim mai puternici si sa luam lucrurile asa cum sunt.

10. In viata nu primesti intotdeauna ce iti doresti.

Dupa cum puncta si Mick Jagger, in viata nu primim intotdeauna ceea ce ne dorim, insa daca incercam putem descoperi ca avem ceea ce ne trebuie. Sa apreciem asadar lucrurile pe care propria viata ni le ofera deoarece alte persoane din lumea in care traim nu au nici pe jumatate din ce avem noi.

11. In viata primesti ceea ce dai.

Daca ai nevoie de iubire, ofera iubire. Daca doresti sa fii inconjurat de prieteni, fii prietenos. Daca vrei sa ai bani, pastreaza-ti valorile. Viata ne ofera cai simple de a fi fericiti si de a capata ceea ce ne dorim.

12. In viata pierdem prieteni vechi si castigam prieteni noi.

Majoritatea prietenilor din liceu nu vor fi alaturi de noi in facultate. La fel, acei prieteni pe care ni i-am facut in facultate nu ne vor urma pe drumul nostru professional. Cei mai multi prieteni din anii nostri de tinerete nu vor fi langa noi atunci cand ne casatorim sau dam nastere unui copil. Totusi, unii dintre prieteni (foarte putini la numar) ne vor fi alaturi in cele mai importante momente din viata, fie ele mai grele sau fericite. Ei sunt cei care conteaza.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

13. Intotdeauna va exista o persoana care nu te va placea.

In viata, nu putem multumi pe toata lumea. Indiferent ce facem, intotdeauna va exista o persoana cu o gandire diferita de a noastra. Asadar, important este sa ne concentram pe ceea ce ne dicteaza inima, nu pe ce cred sau spun ceilalti despre noi. Ideal este sa ne simtim bine in pielea noastra si sa nu incercam sa ne schimbam pentru altcineva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri