15 Martie 2012 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Cea mai otravitoare minciuna pentru psihicul uman este minciuna subconstienta ce ne influenteaza in mod negativ comportamentul cu propria persoana si atitudinea in interactiunea cu cei dragi.

Rareori pierdem prietenii adevarati (ei ne sunt alaturi si cand ne bucuram, dar si cand trecem prin perioade grele), iar in ceea ce priveste dragostea si viata de cuplu, trebuie sa stim ca nu este bine sa fortam pe cineva sa stea langa noi. Daca ne pretuieste cu adevarat, ne va face loc in viata sa.

Mai multe despre relatii puteti citi si in articolul “Psihologie afectiva: 12 adevaruri despre fericirea in relatie”.

Minciuna subconstienta 4: Lucrurile nu se vor imbunatati.

Nu exista nicio persoana pe acest Pamant care sa fie capabila sa incaseze asa cum trebuie fiecare lovitura pe care i-o ofera viata. Nu suntem construiti asa. De fapt, suntem construiti astfel incat sa ne suparam, sa ne intristam, sa fim raniti, sa ajungem jos (pentru a avea de unde sa ne ridicam). Toate aceste emotii mixte pe care le resimtim fac parte din viata, din trairile noastre - infruntarea problemelor, invatatul, adaptarea si rezolvarea lucrurilor pe parcursul timpului. Ele ne modeleaza constant pentru a deveni o persoana completa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cand suntem la pamant si simtim ca nu putem gasi calea spre lumina, putem sa ne comparam cu omizile ce stau in cocon si asteapta sa se transforme in fluturi pentru a-si intende aripile spre vazduh. Doar pentru ca azi nu a fost o zi buna, nu inseamna ca si maine va fi la fel. Trebuie doar sa avem rabdare si sa nu ne pierdem increderea in noi!

Minciuna subconstienta 5: Trecutul este indicatorul viitorului meu.

Intr-un anumit punct din viata noastra, fiecare dintre noi a facut o greseala, a fost folosit, tradat pe la spate sau uitat de cineva drag. Poate ca am lasat anumite persoane sa profite de noi ori am acceptat sa primim mai putin decat meritam cu adevarat. Totusi, nu ar trebui sa regretam niciun moment din trecutul nostru, pentru ca momentele neplacute si alegerile gresite ne-au oferit importante lectii de viata. Ne-am dat seama astfel in cine putem sa avem incredere si in cine nu. Am inteles reala importanta a prieteniei. Am invatat sa distingem minciuna de adevar. Cel mai important, am invatat sa fim noi insine si sa apreciem oamenii importanti pentru noi si lucrurile pe care viata ni le ofera. Desi unele urme ale trecutului nu se vor sterge niciodata din memoria noastra, vom sti cum sa reactionam mai bine in viitor in situatii similare.
Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri