29 Martie 2012 publicat în Lifestyle 96 share-uri

Simbolistica din spatele culorilor florale este un aspect unic de care ne putem folosi atunci cand primim sau trimitem un buchet de flori. Numeroase mesaje secrete pot fi ascunse numai prin culoare!

Flori de culoare albastra

O culoare precum cea albastra este simbol pentru claritatea ce o regasim in visele pe care le urmam in viata, in ganduri si in propria imaginatie. Asadar, culoarea albastru este culoarea visatorilor, buchetul cu astfel de flori fiind perfect pentru poetii, artistii sau muzicienii din viata ta! Poti sa te folosesti de un buchet de flori albastre si cand ai nevoie sa devii inspirata ori relaxata.

Flori de culoare indigo

Ca si culoare, indigoul are intelesuri extrem de profunde. Aceasta culoare este un simbol pentru emotii si stari de spirit. Buchetele de flori indigo sunt excelente pentru persoanele ce au o viata extrem de agitata si sunt mereu in miscare deoarece ii vor linisti si ii vor ajuta sa descopere secretele bine ascunse in propriul suflet.

Flori de culoare violet

Intr-un buchet de flori, aceasta culoare poate energiza, insa poate si sa ne indrepte spre o viata mai spirituala. Buchetele de flori violet transmit unei persoane mesajul ca este unica, speciala, dar face parte dintr-un intreg divin complex. Ca simbol antic, violetul este o culoare a roialitatii, a nobilimii. Mai mult, poate reprezenta increderea pe care i-o acordam cuiva si vice versa.

Flori de culoare alba

Buchetele de flori de culoare alba sunt un simbol pentru:

• puritate

• vindecare

• curatare sufleteasca

• claritate in gandire


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri