Un test istet si ingenios, asezonat la final cu uimire si rezultate incredibile!

Gandeste-te la numele a doua persoane de sex opus. Daca esti barbat, gandeste-te la numele a doua persoane de sex feminin. Daca esti femeie, gandeste-te la numele a doua persoane de sex masculin. Trece unul din aceste doua nume in dreptul cifrei 3. Trece celalalt nume in dreptul cifrei 7.

Cerinta 4

Gandeste-te la 3 persoane si scrie-le numele in dreptul cifrelor 4, 5, 6 (un singur nume asociat unui singur numar). Aceste persoane pot fi membri ai familiei, prieteni, cunostinte, colegi, etc.

Cerinta 5

Gandeste-te la 4 melodii care iti plac, au avut un impact asupra ta sau iti vin in minte in acest moment. Scrie-le numele in dreptul cifrelor 8, 9, 10, 11.

Dupa ce ai urmat toti acesti pasi si ai dat raspunsurile pe foaie, citeste si rezultatele.

Semnificatiile si interpretarile testului sunt urmatoarele:

Numarul pe care l-ai trecut in dreptul cifrei 2 reprezinta numarul persoanelor carora le vei face cunoscut acest test.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Numele pe care l-ai trecut in dreptul cifrei 3 este numele persoanei pe care o iubesti si fata de care exista un atasament emotional si spiritual deosebit.

Persoana trecuta in dreptul cifrei 7 este o persoana pe care o placi si care te fascineaza, insa cu care relatia ta nu poate rezista trecand proba timpului si a obstacolelor.

Numele pe care l-ai trecut in dreptul cifrei 4 este numele persoanei la care tii mult si care iti este foarte draga. Intre tine si aceasta persoana exista o legatura speciala, dincolo de timp si spatiu. Iti va fi mereu alaturi, la bine si la rau, iti va arata si binele si raul si te va sprijini atunci cand ai nevoie. Aceasta persoana are/ va avea un impact deosebit asupra formarii tale ca om.

Numele pe care l-ai trecut in dreptul cifrei 5 este numele persoanei care te cunoaste cel mai bine.

Numele pe care l-ai trecut in dreptul cifrei 6 este numele persoanei care vegheaza intotdeauna asupra ta si iti aduce noroc. O poti numi steaua ta norocoasa sau ingerul tau pazitor.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cantecul pe care l-ai trecut in dreptul cifrei 8 este sugestiv pentru persoana trecuta in dreptul numarului 3.

Cantecul trecut in dreptul cifrei 9 se potriveste persoanei trecute in dreptul numarului 7.

Cantecul trecut in dreptul cifrei 10 te caracterizeaza si descrie cel mai bine esenta personalitatii tale. Este totodata reprezentativ pentru modul tau de gandire.

Numele cantecului trecut in dreptul cifrei 11 reprezinta viziunea ta asupra vietii, modul personal de a percepe viata.

Numarul trecut in dreptul cifrei 1 este numarul tau norocos, un numar pe care il vei intalni in diverse situatii din viata ta si care nu va inceta sa te surprinda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri